O której jest mecz z Samborcem i ile kosztuje bilet
godz. 14.00. Wstęp darmowy. Liczba biletów ograniczona do liczy 999 sztuk. Podziękujcie policji, która wymaga na meczu okręgówki monitoringu głosowego.
Wina policji ? Są pewne normy i to ORGANIZATOR ma załatwiać, żeby była to impreza masowa pow 999 osob, ale jak sie nie chce dupy ruszyć to ani moja wina ani kibiców.
Stadion ma przystosowanie do imprez masowych, więc to tylko zaniedbania organizatora doprowadzaja do ograniczonej liczby miejsc.
ZA dwa dni mecz a tu zero reklamy zero plakatow..... nikt nic nie wie.... Gdzie sa ci co mieli tak promowac pomagac??
Zgłoszenie imprezy masowej to dodatkowe koszta które w tej lidze jeszcze nie są aż tak potrzebne z racji frekwencji.Mecz za darmo a do tego jeszcze ten dodatkowy koszt.Nie wymagajmy od Łaty cudów.Jeszcze chciałbym dodać że na jesieni były mecze które nie miałby statusu imprezy masowej a było ponad 1000 widzów,ktoś "życzliwy" zawiadomił odpowiednie władze i prezes musiał się tłumaczyć oraz zapłacić karę
Ale jak na hitowym meczu z Buskiem było 800 osób, więc nie ma się co martwić, że na mecz z Samborcem nie wejdziesz. Ja idę jak zwykle na ostatnią chwilę, bo lipy na pewno nie będzie :)
Stadion nie ma wszystkich wymogów imprezy masowej! Ponieważ nie ma monitoringu głosowego! Jednakże policja może wydać zgodę na imprezę masową bez takiego monitoringu. Tylko musi chcieć!!! A nasze nie chce! I to samo będzie z meczami haniebnego SSA. Też będą imprezy niemasowe.
P.S Na meczu z Buskiem na 100% było więcej niż 1000 osób.
na kibicekszo.com podali, że było 800, więc teraz pierwszy mecz po zimie też więcej nie będzie, ale to w sumie dobrze, bo każdy kto będzie chciał na mecz wejdzie, dlatego nie wiem skąd ten bulwers, że to nie impreza masowa.
Bo zrobi się ciepło, awans będzie się zbliżał dużymi krokami, patologia w SSA będzie narastać, także to wszystko spowoduje, że na mecze słusznego KSZO zacznie być więcej chętnych niż 1000 osób.
awans gdzie? człowieku przejrzyj na oczy. mało kogo interesuje piłka nożna na takim poziomie. poza tym zaciekawiło mnie to "słusznego KSZO". Według mnie "słuszne" KSZO to klub wielosekcyjny powstały w 1929 roku, w którym to właśnie "niesłuszne" SSA ma sekcje piłkarską. KSZO 1929 jest nowym klubem TYLKO piłkarskim, trudno więc utożsamiać go ze jakąkolwiek slusznością.
Mecz już jutro! Malkontentkom wszelkiej maści dziękujemy. KSZO to kibice a ci jutro o 14.00 na Świętokrzyskiej 11 będą wspierać swoją drużynę! Nie ważne czy w 2, czy 3 czy w 5 lidze. Los i złe decyzje wielu ludzi którzy przez lata trzymali w rękach losy dumy naszego miasta ZMUSIŁY nas do kroku który podjęliśmy. Do zobaczenia na meczu.
tępicielu sporo nie interesuje Cię piłka na takim poziomie, to nie interesuje Cię także KSZO. Tacy jak Ty kibice sukcesu obnoszą się z koszulkami, szalikami, chwalą znajomym że byli na meczu jak drużynie idzie i jest w wysokiej lidze, a jak już nie idzie i gra trochę niżej to już szaliki, koszulki do szafy i macie klub w poważaniu, bo niski poziom. Albo się czymś pasjonuję i trwam w tym niezależnie od passy, albo mnie to nie obchodzi. Wy się tylko interesujecie kiedy można się tym pochwalić i polansować. Podpis masz dobry, tylko że autodestrukcyjny
cały Twój wywód na mój temat wziął się z tego, że napisałem zdanie "mało kogo interesuje piłka nożna na tym poziomie", a Ty od razu zrobiłeś personalną wycieczkę w moim kierunku. Ja na mecze KSZO nie chodzę i nigdy nie chodziłem, gdyż jestem kibicem Legii (tak, mieszkam w Ostrowcu).
Teraz wytłumaczę Ci o co chodzi z tym całym KSZO. Otóż klub powstał w 1929 roku jako Klub Sportowy Zakładów Ostrowieckich. Z czasem oprócz sekcji piłki nożnej doszły sekcje waterpolo, siatkówki itd. W 2004 sekcja piłkarska została rozwiązana i powołana na nowo pod nazwą Stasiak KSZO Celsa. Kibice oczywiście nie mieli wówczas nic przeciwko nowej sekcji piłkarskiej a 2 lata później z wypiekami na twarzy chodzili oglądać mecze, gdy ich drużyna walczyła o powrót do ekstraklasy. Później sytuacja już nie była taka różowa i w końcu kibice, gdy już nikt na mecze nie chodził ogłosili "protest". Zaczęła się nihilistyczna "walka", która spowodowała powstanie nowego klubu piłkarskiego, który nie ma nic wspólnego z wielosekcyjnym klubem KSZO powstałym w 1929 roku. A propo tzw. kibiców sukcesu, kto odrzuca prawdziwe KSZO, gdy jego przyszłość jest niepewna? Czy to nie właśnie ostrowieccy kibice stwierdzili, że "nie chcą co pół oku martwić się przyszłością klubu"? TO WY ZOSTAWILIŚCIE 80 LETNIĄ TRADYCJĘ I ZACZĘLIŚCIE CHODZIĆ NA MECZE OBCEJ DRUŻYNY! Tylko dlatego, że mieliście kłótnie z zarządem!
No to śmigaj sobie tępicielu głupoty dalej na to ssa, nikt ci nie broni. WOLNA WOLA!
mam pytanie zamierzamy małą grupką przyjechać na mecz czy zostaniemy wpuszczeni ?
czy ktoś tu potrafi czytać ze zrozumieniem? mam wrażenie, że wszystko co piszę to jak "mów do słupa a słup i tak dupa"