Byłam.Jak dla mnie lux,kocham całą sagę Zmierzch i jak dla mnie pierwsza część i ostatnia są najlepsze.
Ja właśnie jeszcze nie widziałam ostatniej części, a do tej pory najbardziej podobała mi się pierwsza i przedostatnia.
Warto się wybrać do kina,zaskakująca akcja,zakończenie mega :)
Ja akurat czytałam książkę ale zazwyczaj jest tak, że pewne elementy książki są zmienione w filmie :).
No ja czytałam wszystkie książki a filmy to już chyba wszystkie obejrzałam po 3-4 razy (za wyjątkiem ostatniej, którą widziałam 1),oczywiście różnice są,ale to jak w każdym przypadku filmu opartego na książce.Ale w tym przypadku i książki mi się czytało super a i filmy oglądało super.
To tak jak i mnie :) ja wszystkie cześci poza ostatnią też widziałam po kilka razy. Ostatniej nie miałam jeszcze przyjemności :(.
Księżyc w Nowiu ? A nie czasami Przed świtem 2 część ? ;))
Nie księżyc w nowiu 2, nie przed świtem 2 , tylko Popołudnie 1
ostatnia część jest według mnie najlepsza, w poprzednich bohaterka ciągle ma coś nie tak z mimiką :) w ostatniej częsci jest badziej ogarnięta ;)
Nie czasami,tylko na pewno
jak dla nie nuda .ale moze dlatego ze nie ogladalam poprzdnich czesci i ciezko bylo mi sie odnalezc
sa gusta i gusciki hehehehe
jak dla mnie film moglby sie trzymac kupki gdyby nie ta wysmienita obsada aktorska
wiecznie otwarta buzia i jedna mina stuwart i ten lamus pattinson
masakra