Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Krwiodawstwo

Ilość postów: 3 | Odsłon: 755 | Najnowszy post
  • Krwiodawstwo

Witam jestem wieloletnim krwiodawca robie to z czystego serca obsluga w szpitalu jest super Temat moj dotyczy zwrotu kosztow dojazu do szpitala na jakiej podstawie wyliczana jest ta kwota kiedys byla to suma odpowiadajaca kosztom cen biletow plus jakis ryczalt a teraz od ilosci kilometrow mi osobiscie za 25 km wyliczono 8zl Ciekawy jestem czy Pan dyrektor dojechal by za 8 zl tam i z powrotem moze niech sprobuje a nie wozi sie bryka za 50tys

Gość_krewniak
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Krwiodawstwo

Myślę, że trzeba znaleźć ustawę o krwiodawstwie i tam zapewne wszystko mądre głowy napisały ale czy mądrze... Nie mnie oceniać, mnie osobiście irytuje brak możliwości oddawania krwi w sobotę lub po południu, bo nie chcę brać zwolnienia z pracy no i to że mogą moją krew sprzedać i na tym zarobić...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Krwiodawstwo

w kielcach wprowadzili ze jak sie kupuje bilet mies na 3 miesiace to miesiac masz gratis płacisz za 2 mies a jezdzisz 3 miesiace

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę