ja mam akurat skórę naczynkową i mnie bardzo pomaga ten krem https://eapteka.pl/redblocker-krem-do-skory-wrazliwej-i-naczynkowej-50-ml-100004776
Polecam kremy Yves Rocher, szczegolnie serie serum vegetal w czerwonych opakowaniach. Zawsze mozna wyrwac na promocji, a kremy te naprawde dzialaja. No i Lierac, ten rozowy, fantastyczny krem.
AVON najlepsze kremy nie drogie i promocje sa polecam!
A ktory lepszy - Lierac czy Ives Rocher?
Tez chcialabym wiedziec bo roznica w cenie jest, a nie zawsze co drozsze to lepsze. Czy lepiej zainwestowac w Lierac?
polecam kremy Uriage, wybór jest ogromny, z łatwością dopasujesz do swojej cery, wejdź na ich stronę i poczytaj trochę. Są droższe niż Ziaje i Nivea, ale to specjalistyczne kosmetyki, warto - polecam
Dla kobiet z pierwszymi zmarszczkami oraz oznakami starzenia i zmęczenia, a także z nierównomiernym kolorytem, dedykowana jest linia dermokosmetyków Vichy - Idealia. Dzięki obecności składników aktywnych takich jak kombucza, adenozyna, LHA i witamina E, kosmetyki widocznie wygładzają pierwsze zmarszczki, zwężają pory, wyrównują powierzchnię, ujednolicają i poprawiają koloryt niwelując oznaki zmęczenia.
W skład linii wchodzą rozświetlający krem wygładzający, serum idealizujące oraz krem pod oczy. Zachęcam do sięgania po próbki dostępne w aptekach prowadzących sprzedaż.
Zachęcam do zadawania pytań!
Pozdrawiam,
Ekspert Vichy