Kochane 30+ polećcie dobry krem do twarzy i pod oczy, który jest godny uwagi i warto przetestowac.
Dla mnie najlepsze są z Ziaji.Tanie i duże lepsze niż kremy po kilkadziesiąt zł.Duży wybór w aptece.
Ja jestem zadowolona z tych dwóch opcji:
-fajnie wygładza i nawilża serum hialuronowe
http://www.aptekagemini.pl/soraya-h-mikrozast-koncentrat-30ml.html
- wygładza, daje uczucie napięcia - elastycznej skóry, nawilżenia, mam cerę mieszaną a dzięki tym dwóm opcjom się już nie świecę, dopiero teraz znalazłam odpowiednie kosmetyki do mojej cery mieszanej (twarz myję żelem z tej serii co krem AA)
Ten krem świetnie się wchłania i to momentalnie od nałożenia, jak dla mnie najlepszy, pierwszy krem po którym moja buzia się nie świeci, mimo, że nie jest przeznaczony co cer tłustych
Dodam jeszcze, że teraz podobne serum tylko, że z pipetką znalazłam z firmy Marion, ale jeszcze nie testowałam.
Ziaja Med (do różnych typów cery), a pod oczy też z Ziai chyba pietruszkowy i Oriflame z wit. C rozświetlający.
Polecam Bielende dlapań 30 +
Polecam kremy z Avon sa bardzo dobre.
a z górnych półek możecie coś polecić??
Proponuję krem nivea z pierwszej półki od góry
A któraś z was stosowała lub stosuje krem L'Oreal, Skin Perfection?
Chyba nie rozumiesz atena..
atena! zgadzam się z tobą w 100%. Od lat używam kremu NIVEA.Mam świetne napięcie skóry, bo dobrze nawilżona a nawilżenie, to podstawa i nie potrzeba nic innego. Jeszcze do tego tak młoda osoba nie potrzebuje mocnych kremów, które uzalezniaja cerę i trzeba szukać potem coraz mocniejszych i mocniejszych. Żeby nie mieć zmarszczek a na "starość" opóźnić ich powstawanie trzeba NAWILŻAĆ cerę. Nivea jest świetny.
Ale nie każda cera lubi krem Nivea. Owszem to dobry krem ale jak cera jest tłusta to zaraz buzia się świeci, dla mnie jedynie do rąk lub spierzchniętych ust.
Czy sa jakies badania na temat "uzaleznienia" cery od kremow? To kompletny przesad.
Atena rozumie ale Ty nie rozumiesz że to ironia :)
fajne kosmetyki do twarzy są z firmy gerovital
Rozumiem doskonale tylko ona nie może chyba zrozumieć że ktoś może chcieć kupić coś lepszego niż krem nivea.
kremy loreala sa najgorsze,wydalam na nie kupe forsy,beznadziejne,nawet sie nie wchlaniaja,im drozszy tym gorszy,lepsze juz ziaja,bielenda.