Witam.
Potrzebuję namiarów na dobrą i tanią krawcową ;) kogo polecacie ?
dobra krawcowa jest na Paulinowie, a ceny to zalezy co chcesz uszyc:) jej telefon to 508807133, zadzwon a wszystkiego sie dowiesz
bardzo fajna krawcowa jest kolo kosciola michala tutaj obok kiedys nalesnikarni
dokladnie ta kolo kosciola jest extra,ma pojecie i super doradzi.zaklad REGINA sie nazywa
REGINY nie polecam. Szyje jak sama chce. Nie obchodzi ją co oczekuje klient.
Dziewczyny, które mają zakład w pasażu na Słonku są fajne:), krótkie terminy, nie jest drogo i dobrze odszyte. Kilka razy korzystałam, zwykle to było "na wczoraj" na imprezy- szycie lub przeróbki. O ile dobrze pamiętam po prawej stronie od cukierni przy parkingu. Pozdrawiam Panie krawcowe!:))))
Mam pytanie o dobra krawcowa. Ktora mi uszyje.nie.drogo sukienke na wesele na sierpien. Pozdrawiam
pani henia slomka na ogrodach nie daleko bazarku,super szyje i prawie za darmo.
ja korzystam niezmiennie z usług krawcowe przy PSP 5 na ogrodach
Dziewczyny,a znacie jakąś krawcową,która by podjęła się jedynie zwężenia sukienki?Prostej,lekkiej,zwiewnej sukienki,jedynie przeszycie na szwie.Pytałam u 2,ale takiej "drobnic
"drobnicy" nie chciały się panie podjąć,bo nie mają czasu na pierdoły :/
Mam podobne pytanie, też chodzi o tzw. drobnice. Kto przerabia jeansy? Chodzi o lekkie zwężenie i skócenie nogawki? Może ktoś wie? Z góry dzięki za pomoc.
Na Kolonii Robotniczej obok ronda po lewej stronie (jadąc od ul. Długiej) za przystankiem jest Pani która przerabia i robi różne drobne rzeczy. Taki mały sklepik- Fason się nazywa.
Na bazarze , w drugiej hali , tam gdzie rowery siedzi na stałe krawcowa w dni targowe , ona zajmuje się spodniami.
przeciez pisalam henia slomka zwezi ci co chcesz,albo poszerzy,podszyje,podwinie,obdzierga,zaszyje,specjalistka od takich rzeczy.
ktos juz podawal jej adres w ktoryms watku o krawcowej to poszukaj.