Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kradziez

Ilość postów: 7 | Odsłon: 1971 | Najnowszy post
  • Kradziez

Ludzie bądźcie ostrożni przed świętami uważajcie na złodziei szczególnie teraz gdy jest taki ruch w sklepach mnie została dziś ukradziona torba z zakupami w markecie nie wiem jak można być takim człowiekiem miałam zakupy dla dziecka na święta mam nadzieje ze sprawiedliwość dotknie tego człowieka. Jestem w szoku bo nigdy nie mogłabym nikomu cos ukraść ale ludzie są podli. Niech moje zdarzenie będzie przestroga żeby uważać na wszystko bo złodzieje tylko czekają na okazje

Gość_okradziony
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Kradziez

Kilka lat temu też zostałam okradziona o dlatego teraz nie zostawiam zakupów wchodzę z zakupami od tego jest ochrona żeby mnie pilnowała ja też nie mogłam przeżyć że tacy ludzie istnieją jednak sami zostawiając zakupy dajemy się okraść .Na drugi raz nie zostawiaj zakupów jak nie ma zamknięcia po prostu zabieraj ze sobą lub z paragonem i nie martw się bo już cie nauczyli tak jak mnie.o tego jest ochrona niech Cie pilnuje ..

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mnie ostatnio okradły 2 młode dziewczyny z wózkami - na bazarku na Ogrodach wyjęły mi spod wózka dziecinną parasolkę licencyjną dla chłopca, którą syn tak uwielbiał :(

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a ja dziś widziałem w okolicach ul .wspólnej jak dwóch meneli targało ukradzioną lodówkę chyba jakieś badziewiaki bo nawet wózka nie mieli

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mnie kiedyś ukradli kwiatki z balkonu,nastepnego dnia ide cos zalatwiac na miasto a tu szli sobie juz shandlowac, poznalam po doniczkach.Zlapalam za kwiatki,mowie dzwonie po policje ,bedziecie wyjasniac skad to macie bo mi takie zginely.I zostalam sama z kwiatkami.Poszli sobie.

Gość_jk
            Zgłoś
            Odpowiedz

A prawda jest taka ze najcześciej kradną ci ktorzy wcale biedni nie sa

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Kradziez

Ochrona ma pilnowac ciebie zebys nie kradla a nie twoich zakupow.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -