Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Koty Maine Coon

Ilość postów: 6 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Koty Maine Coon”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Koty Maine Coon

Lechu ona do tej pory nie pozwoli sie poglaskac.Uwielbia z nami przebywac w tym samym pomieszczeniu , ale na kolana-broń Boże.Lubi natomist gdy sie z nią bawimy.Tzn ona ucieka a my ją gonimy.Cwana bestia w moment łapie że nie damy rady wejsc za nią za meble , czy pod fotel. Wychodzi ostrożnie,rozgląda sie i gdy widzi ze jest czysto na horyzoncie to dawaj dyla przez całe mieszkanie i goncie mnie znowu.Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego ze ją mam.

adgam
    Zgłoś
    • Odp.: Koty Maine Coon

Przepraszam to ja -zenka- ale na córki koncie.Nie moge się zalogowac na swoje.

adgam
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19
    Treść posta jest niedostępna ze względu na rodzaj minimum jednego nadużycia.
    Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zawarto ogłoszenie komercyjne (w tym, ale nie wyłącznie, z dziedzin: praca, nieruchomości, sprzedam, kupię, wykonam, oferuję) i nie jest to odpowiedź wyłącznie na pytanie zadane przez Forumowicza; w Portalu ogłoszenia zamieszcza się w dziale Ogłoszenia. Możesz także skontaktować się z nami w sprawie reklamy w portalu na adres podany w zakładce Kontakt.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    • Treść posta jest niedostępna ze względu na rodzaj minimum jednego nadużycia.
      Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście zawarto ogłoszenie komercyjne (w tym, ale nie wyłącznie, z dziedzin: praca, nieruchomości, sprzedam, kupię, wykonam, oferuję) i nie jest to odpowiedź wyłącznie na pytanie zadane przez Forumowicza; w Portalu ogłoszenia zamieszcza się w dziale Ogłoszenia. Możesz także skontaktować się z nami w sprawie reklamy w portalu na adres podany w zakładce Kontakt.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Koty Maine Coon

Lechu, kliknij w nick name Zenka i wejdziesz w Jej profil, potem zobacz zdjęcia, które zamieściła. Tam jest kocica.

napiszę coś potem, teraz nie mam czasu, pozdrawiam:)

rozbawiłeś mnie, uściskaj swojego kota:)

Kocjusz
    Zgłoś
    • Odp.: Koty Maine Coon

Witaj Lechu. Kocica wychodzi na dwór jak najbardziej.Z tym ze stale jest ktoś kto jej pilnuje.Ona chodzi tak ostroznie po ogrodzie, tak ją wszystko interesuje, ze własciwie mozna ją złapac w kazdej chwili.Praktycznie mozna powiedziec ze ona sie czołga cały czas.A wychodzi na dwór praktycznie co dzien.Czasem sama sie wymknie miedzy nogami domownika ale wiemy juz ze zawsze czeka pod drzwiami , zeby ją wpuscic z powrotem do mieszkania.Nie oddala sie zbytnio.Boi sie odglosów ulicy.Z psem bardzo chetnie się bawi ale tylko dopóki ona chce.Gdy np. pies chce ją jeszcze w jakis sposób zaczepic to ona daje mu łapą porzadnego kuksancą i on juz wie ze dośc. Pozostaje mu tylko poszczekac na nią ,z czego ona własciwie nic sobie nie robi:P Ogólnie ich relacje sa super jak na psa i kota.

zenka
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę