Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Koty

Ilość postów: 23 | Odsłon: 17717 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                  • Odp.: Koty

masz rację z tymi psami to prawdziwa plaga. Wieczorem to strach wyjść na spacer bo nastepuje wylęg paniusiów z pieskami, bez kagańców i smyczy, a śmierdzi od nich że hej. Gdzie jest wtedy straż miejska

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

w domu bo ich 'służba" jest do 16/chyba/

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

ma ktoś może kotki do wydania? Szukam czarnego z białym albo rudego.

Gość_abc
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Poszukaj w schronisku to nie takie trudne. Był ktoś z Was kiedyś w takim miejscu? Ja byłam i wierzcie mi gdybym mogła zabrałabym z niego wszystkie koty. Dlatego jestem zwolenniczką sterylizacji. Każdy chciałby mieć malutkiego kotka puchatego itp. Tyle tylko że każdy z tych kotów w schronisku kiedyś był malutki i puchaty i taki "sweetaśny" ale nie trafił się nikt kto by go chciał. W piwnicach w blokach jest dużo kotów które rozmnażają się bez umiaru, ludzie bezmyślnie wyrzucają bo przecież to tylko kot, pies czy inne zwierzę. A potem trafi się jakiś zwyrodnialec który dla zabawy obleje benzyną i podpali, wyłupie oko, powiesi na sznurku.

Gość_Anna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Koty

wiem że dużo czasu upłynęło od twojej wybitnej wypowiedzi tępa ludzka istoto.Śmierdzi bo może się nie myjesz albo z chałupy ci tak pikuje,że na klatce ten swąd się roztacza.normalny to na pewno nie jesteś. Koty uwierz są wiele razy czyściejsze od ludzi. a na pewno mądrzejsze od niektórych ludzkich osobników. Miarą człowieczeństwa jest stosunek człowieka do zwierząt.Kim jesteś ?odpowiedz sobie sam...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -