niestety czarnego nie ma!są takie łaciate szaro-czarno/białe
Był to własnie kociczka,która się przybłąkała do mnie i została przygarnięta,jak sie poźniej okazało nie była sama:-)
Zgłoś się do Animalsów, daj ogłoszenie na ich stronie, na sklepach zoologicznych, na forum miau.pl, w anonsach i z każdym, kto będzie chciał kotki podpisz umowę adopcyjną. A nade wszystko już staraj się więcej nie dopuszczać do rozmnażania, mało to bezdomnych kotów biega po ulicach?
U nas mieszkał dziki kotek, nie dał się nawet dotknąć, ale o jedzenie się dopominał głośnym miauczeniem, kilka dni temu znikł, brakuje mi tego łobuza, szczególnie, jak stał na dachu garażu i głośno dopominał się miauczeniem by mu coś podrzucić do jedzenia. Mam nadzieje że wróci
hmm...gdyby jednak niestety nie wrócił,to ja proponuję jednego z moich:-)nie będzie dziki,na pewno miałczeć będzie glośno,no i wychować mozna go jeszcze trochę
mozna prosci o zdjęcia tych kotkow na emaila????
oczywiście,że wyślę zdjęcia, zostało już 3 kotki:-),proszę o podanie adresu,mój: moniak69@interia.eu
Pozdr.
Do adopcji są dwa kocurki 3 miesięczne. Prosze pisać anka105@op.pl. Wyśle fotki.
A ja mam 5 kotów,2 szaro-bure,1 biało-rudy,1 biały w łatki rudo-bure,1 kolorowy łatek ciemny rudy-czarno-białe łatki jest prześliczny unikat w umaszczeniu jak matka jest taka sama wszystkim się podoba,matka nie do wydania Proszę pisać basiac1@op.pl prześlę zdjęcia:?)
a może by tak pomyśleć o sterylizacji kotki, zamiast potem szukac dla maluchów właściciela?
wydaje mi sie że wszyscy z tymi kotami macie KOTA ale w głowie. Bardziej wrednego zwierzaka trudno szukać. Smród na klatce że hej, a Pańcie rżną szlachcianki trzymając je w blokach że są wielkimi miłośniczkami zwierzat.Polecam więcej szacunku dla innych normalnych mieszkańców
Są ludzie którzy szukają ale wtedy kiedy nie ma.Wy sterylizujmy wszystkie tak zrobili w Niemczech nie będzie z kont brać,a myszy nas zjedzą.Teraz mają problem z psami kundlami kupują w Polsce znam faceta który je skupuje za symboliczną zł.lub darmo mu dają żeby się pozbyć problemu a on sprzedaje za ładne pieniądze.
ja bede miec na wydanie trzy czarno białe ale jeszcze za malutkie są:)
lepiej jak sie piers zesra na trawniku nie?