Witam! Pomóżcie!!! Potrzebuję dobrej kosmetyczki w Ostrowcu. Na prawdę na kilku miejscach sie zawiodłam, a nie chcę więcej testować na sobie, więc pytam, może coś mi polecicie?
A ja właśnie wróciłam z zabiegu u kosmetyczki z ul.Polnej ale wchodzi sie od strony ul. Wspólnej przez zakład fryzjerski. Wcześniej byłam na regulacji brwi i wreszcie mam super zrobione, a dziś na mikrodermoabrazji i na zabiegach kwasami... jestem zadowolona, twarz nieźle wygląda, ani czerwona ani opuchnięta czy podrażniona, ładnie wygładzona, jestem bardzo zadowolona, polecam.
To jak robiłaś kwasy to chyba musisz na słońce uważać
kwasy o tej porze roku? "prawdziwy fachowiec" tak robi
To w krajach typu Hiszpania czy Włochy nie powinni robić tych zabiegów.
nie ma dobrej kosmetyczki w Ostrowcu niestety!
Nie zgodzę się z tym, że "nie ma dobrej kosmetyczki w Ostrowcu"! Po prostu nie zawsze ten co się najlepiej reklamuje jest dobrym fachowcem. Zresztą każdy ma inne wymagania, a ocena końcowa należy do Nas samych.
Osobiście chodzę do salonu Image na Sienkiewicza, doprowadzam się do ładu przed ślubem i jestem bardzo zadowolona!A kwasy miałam zalecane i robione w zimę:) Polecam z czystym sumieniem!
W Ostrowcu większość kosmetyczek, wybrała ten zawód z przypadku. To co mnie bardzo razi to , to że nie ma intymności w tych salonach. Ty masz zabieg za który płacisz kasę i to nie małą, i nie możesz się zrelaksować, bo koło ciebie przewija się mnóstwo osób....a to koleżanka wpadła na ploty, a to klientka przyszła się o coś zapytać, a to mąż dzwoni i trzeba odebrać telefon.... jakaś porażka. Moje Panie pseudo kosmetyczki, zacznijcie dbać o klientki swoich salonów a nie odwalać fuszerkę. A co do salonu Glamur! Odradzam miłe panie, z czystością tam na bakier, a i panie "kosmetyczki" stosują przestarzałe metody. Jest tych salonów w naszym mieście sporo, ale naprawdę nie ma takiego z prawdziwego zdarzenia , z kosmetyczkami z powołania, które wiedza co robią.
a możesz podać dokładny adres/14:32
Każda opinia musi być traktowana jako reklama, albo anty-reklama ze strony konkurencji? Cóż, każdy sądzi według siebie. Wracając do meritum - ja polecam Fashion Victim koło Da Grasso.
co do glamour to prawda, jest brudno, ciemno i nie przyjemnie, aha i bardzo drogo- za regulacje brwi i henne zaplacilam 30zl ;| bylam w lekkim szoku, a ogolnie to polecam Panią Jolę Malec na ul szczygła obok biedronki na ogrodach, poprostu rewelacja.
polecam Małgorzatę Turczyńską robi bardzo ładnie i atrakcyjnie ceny można się dogadać , osobiście jestem bardzo zadowolona nr 514 211 028
Ja jestem bardzo zadowolona z salonu Glamour. Od roku robię sobie tam paznokcie jak i inne zabiegi i nie spotkałam się tam z brudem, obsługa świetna. Co do negatywnych opinii to chyba konkurencja:/
Doradźcie kobiety- kto robi hybrydę na dłoniach dorymi lakierami i za ile?
Ja robilam w glamur paznokcie i po dwoch dniach zel mi odprysnal.Polecam pania Monice na Sienkiewicza.