Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kosa spalinowa - teren o powierzchni ok. 25 a

Ilość postów: 6 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Kosa spalinowa - teren o powierzchni ok. 25 a”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Kosa spalinowa - teren o powierzchni ok. 25 a

stihl mega firma i dobra i solidna na dlugie koszenie dasz rade sam to wykosic?

Gość_kamilo
    Zgłoś
    • Odp.: Kosa spalinowa - teren o powierzchni ok. 25 a

stihl.......mega firma powiadasz kamilo z 18. 19. Otóż miałem kłopoty z gaźnikiem u swojej koski stihla FS38 i co się okazuje po rozebraniu że gaźnik jest produkcji made in china[okrutne badziewie]. Pozdrawiam.

Gość_długoletni kosiarz
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

ja mam kosę Sthila dwuręczną (mocniejszą) z możliwością koszenia żyłką i trójkątnym nożem, używam ją już ponad 10 lat bez żadnych problemów i działkę do wykoszenia mam podobnej wielkości

Gość
    Zgłoś

gościu z 21.08 pewnie masz kosę jeszcze z czasów kiedy sthil nie zadał się jeszcze z chińczykami i tak trzymaj

Gość_długoletni kosiarz
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Tylko markową i najlepiej silnik dwusuwowy jak wydasz 1500zł to bedziesz zadowolony na lata nie kupuj jakiegoś małego szmelcu im większa moc tym lepiej nie będzie się sprzęt męczył i posłuży.

Gość
    Zgłoś

a markowe sie niepsują? za cenę markowej to ma 4- 5 kos chińskich tez dużej mocy i w sumie gwarancję na ok. 10 lat napewno dłużej wytrzymają niż markowa ,a jak sie po 2 latach rozsypie przy markowej silnik to zobaczy ile kosztuje remont

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę