Jeżdżą po świecie i przywożą choroby i nas zarażają
Ktora kurwa glosowala na patusa z pisu karateke?
Myśleć teraz na wyborach I wybierac mądrze.Ale nie ma nawet na kogo głosować.
Jest nowy wariant.
https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do-z/choroby-zakazne%2Ccykada-straszy-w-europie--czy-nowy-wariant-covid-19-wywola-letnia-fale-%2Cartykul%2C29401657.html?utm_campaign=medonet-page-post&utm_content=article-fresh&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_term=cde-facebook-fresh-articles-daytime-4263&fbclid=IwdGRjcAQ5aeNjbGNrBDlp2WV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHkdKs9tYFc2cI60lNJzxkuZkSKMObNE1khznlAQlpDMvdw3baEUL_EJ-0xr9_aem_KMUvU83w4rBVetcwVpTgrA
Dobrze ze nie głosowałem na tych zboków tuskowych
Dobrze ze nie głosowałem na tych zboków tuskowych i teraz mogę dzieciom spojrzeć w oczy
Zniszczyli ludzi tą,,epidemią
Zamknęli ludzi a kaczo sobie jeździł ze świtą gdzie chciał,3 osoby chowały bliskich pod karą a ten ....robił co chciał ze swoją świtą.Wypad.
Kiedy proces kaczenki za lazenie po cmentarzach podczas pandemii?
Pisiory szykować kase do oddania
Zabrac kosciolowi na zwrot za szczepionki zamowione przez pis
Jak wiemy, na statku wycieczkowym MV Hondius wybuchła epidemia hantawirusa, czyli wirusa jak coronavirusa, zmarły już trzy osoby, wiele choruje, pasażerowie są izolowani, noszą maseczki, dezynfekują ręce itd., i nie mogą się szybko dostać do domu, bo do tego planowane są loty dedykowane pod ten problem.
W związku z powyższym zwracam się do aktywistów Konfederacji, ale też do Grzegorza Michała Brauna, aby wespół z Ewą Zajączkowską-Hernik, stanowczo zaprotestowali, najlepiej via PE, i podważyli skalę zagrożenia. Aby zgłosili postulaty wolnościowe, by pasażerowie bez obciachu mieli prawo poruszać na lądzie na Teneryfie, i aby nie zatapiać statku po opuszczeniu go. Niechby wyrazili sceptycyzm wobec restrykcji sanitarnych i określili przejście choroby jako "naturalną szczepionkę".
Byleby zrobili to szybko, póki do końca nie wiadomo, jak ten problem rozwiązać, i by po fakcie nie mądrzyć się, że można było inaczej.
..., no i niech wypunktują nadmiarowe zgony.
No co Konfederaci? Gdzie jesteście?
W Holandii w dużym szpitalu, 12 osób na kwarantannie po uchybieniach w postępowaniu z próbkami obecnej zarazy.
Krzyczeć mi tu, że to bezsensowne, bo niepotrzebnie stresują pracowników i ograniczają ich prawa wolnościowe.
19.31 rzad pisiorow zamowil to niech pisiory płacą