Poszukuję osoby do udzielenia korepetycji z matematyki, przygotowanie do matury, proszę o informację.
Nie wiem ile razy można ciągle to samo wałkować, wejdz na stronę e-korepetycje i znajdz człowieku
Weszłam na forum bo potzrbuję opinii innych użytkowników tego forum, po to jest to forum człowieku
w jakim wieku osoba potrzebujaca korepetycji? z checia pomoge
napisz proci89@gmail.com albo na gg 8622819 cena 20zł/godzinę zegarową
Jesli chcesz przygotowywac do matury za 20zł za godzinę to chyba zbyt wielkich kwalifikacji a tym bardziej doświadczenia nie masz. Sprawdzeni korepetytorzy biorą za godzinę dużo...dużo więcej,ale lekcje u noich dają efekty.
Jestem studentem. Jak możesz oceniać nie znając mnie? jedynie po cenie? Że ktoś bierze więcej nie znaczy że jest lepszy.
Dla osoby w 3 klasie liceum.
Nie zawsze cena świadczy o jakości usług. Ja np. jestem nauczycielem akademickim ze stopniem dr i uważam, że 50zł za 150 minut (2,5 h) to normalna kwota jak na Ostrowiec, gdzie jednak większość ludzi ma niskie zarobki. Poza tym umawianie się na korepetycje z matematyki na 45 min jest trochę bez sensu -uważam, że to zdecydowanie za krótko, żeby wytłumaczyć i poćwiczyć tak by się umiało. Szczególnie w klasie maturalnej, gdzie test egzaminacyjny trwa ok 170 minut.