Poszukuję kogoś do korepetycji z matematyki kl 6. Najlepiej w domu ucznia
Jest Pani która dojeżdża do ucznia, ogłasza się na fb. Korzystałam parę razy, bo systematycznie nie jest córce potrzebna. Polecam.
Jakie osiedle?
Dwa lata temu do mojego syna, który zaczynał I klasę gimnazjum przyjeżdżał młody łebski z matmy chłopak a i czasami podwoziłam do jego domu, tel 666718584 wtedy miał taki ale nie wiem czy nadal. Syn się zaaklimatyzował w nowej szkole i dzięki temu chłopakowi daje sobie radę z matmy
Dwa lata temu do mojego syna, który zaczynał I klasę gimnazjum przyjeżdżał młody łebski z matmy chłopak a i czasami podwoziłam do jego domu, tel 666718584 wtedy miał taki ale nie wiem czy nadal. Syn się zaaklimatyzował w nowej szkole i dzięki temu chłopakowi daje sobie radę z matmy
Poszukuję korepetytora który dobrze tłumaczy,dobrze przygotuje dziecko do matury. Córka teraz zaczyna drugą liceum. Może ktoś poleci sprawdzonego korepetytora.
Jeśli tylko córka nie ma bardzo dużych problemów z matematyką, to zamiast korepetytora, który co prawda wytłumaczy, ale dla dobrego opanowania matematyki uczeń i tak samodzielnie musi zrobić wiele zadań, wystarczy www.matemaks.pl. Bardzo popularna strona, wszystko wytłumaczone prosto i jasno, tysiące zadań z programu szkoły średniej rozwiązane krok po kroku.
Naprzeciwko Starostwa na Iłżeckiej jest taka firma EDUN - tam dają korepetycje na różnych poziomach: podstawówka , średnia, zawodowa.
jeszcze szkoły dobrze się nie zaczęły a już korepetycji szukają. samemu się uczyć jak kiedyś.
Zważywszy na godzinę wypowiedzi oraz przeuprzejmy jej ton, to łatwo można wywnioskować, kto się wypowiedział o 4:07 ;)
Hehe, podobnie pomyslałam.
Podaj nr oddzwonie