Są chyba cztery. Wyglądają jak z lat 70. Ostatnio coś tam znowu dołożyli. Czy będzie piąty, szósty? Chodzi o ich rozmieszczenie. Są ustawiane jak popadnie bo możliwości manewru obsługujących są małe.
Wszystkie bloki dzięki pieniądzom mieszkańców zostały ocieplone i mają ładny wygląd. Tylko te nieszczęsne kontenery. Spółdzielnia powinna się wstydzić.
Może zrobić betonową podstawę i stawiać jakoś w szeregu, czy coś w tym stylu?
I pomyśleć, że kiedyś stał tu normalny śmietnik. Niestety został rozwalony przez śmieciarkę i rozebrany.
Ale pewnie ktoś już nad tym myśli w OTBS-ie?
to nie problem tylko na Sienkiewicza,na każdym osiedlu jednakowo to wygląda stawiają gdzie popadnie.A " segregacja" w jeden i tak wszystko jest wrzucane papier ,plastyk, złom i kolejne wyrzucenie pieniędzy w błoto,bo Unia kazali a nasi debile zamiast przygotować się to rok myslieli by jedne zbiorniki zamienić na inne i tyle,przyjdzie lato to smród,brut i powywracane zbiorniki będą nie rzadkim widokiem oraz wkoło fruwające śmieci
Gościu z 4 57 dzięki. Zapomniałem dodać o smrodzie w ciepłych miesiącach.
Wali jak z murzyńskiej chaty!!!
I jeszcze dodam, że podnoszenie klap graniczy z cudem. Zwłaszcza jest to problem dla starszych ludzi i dzieci.
Sam nieraz proszę kogoś by mi to wieko przytrzymał.
Mnie się wydaje , ze sprawa kontenerów i tego całego bałaganu , to wina Remondisu, czyli firmy która wygrała przetarg. Ona postawiła te ogromniaste paskudne kontenery.
co za problem, zadzwon do wtórpolu do skarzyska i powiedz ze maja zabrać/przestawić kontenery i po sprawie, przyjada i po problemie, ja tak zrobilem
Tak pobieram. Kiedyś była tam altanka śmietnikowa ale pewnego razu kierowca śmieciarki zahaczył i się rozleciało. A teraz widok paskudny.