Gdzie w ostrowcu wykonam konserwacje podwozia? ile mniejwiecej kosztuje? kombi
na koloni robotniczej podwozie i klimatyzacja a ile to trzeba dzwonić
Poczekaj z konserwacją na upały, stal jest wtedy rozszerzona i klajster lepiej zalepia mikro szparki
505 850 745 chyba aktualny a to jest tam gdzie jest wulkanizacja 24 h wjeżdża się tak z tyłu widać reklamę z drogi
Robiłem na końcu Iłzeckiej w stronę Kolonii Milkowskiej. 700zl z nadkolami. Jestem zadowolony i nie ma się czego czepić. Nie mam już nr tel do tego pana.
Ilzecka 200, Piotr Gilewski. Nie mam numeru telefonu, ale w necie powinien być.
Może nie w Ostrowcu bo w Radomiu, kupiony samochód robiłem w firmie Bartas.
Ostrowiec PKS nie polecam, auto jak po wizycie w zoo na wybiegu dla koczkodanów - powyrywane spinki zastąpione blachowkretami, wyrwana uszczelka atrapy grilla - po wszystkim wciśnięta na chama.
Auto ubrudzone cale, 3 dni nie mogłem samochodu doprowadzić do porządku, wszystko usmarowane, obsrane. Nie polecam.
Potwierdzam. Po miesiącu konserwacja spłynęła. Auto nie zostało oczyszczone z rdzy, została pokryta tłustą, czarną substancją, który schodzi po potarciu palcem.
Naprawdę nie polecam.
A po co pocierasz palcem podwozie ? Gdybyś nie pocierał to maź by nie zeszła, to twoja wina i wina tuska.
Dodam ze konserwuje Panią hydraulike i podwozie niezależnie od zawieszenia
Powiem tak ,kiedys ktos polecal tutaj na forum gościa z Szewny niedaleko kościola ,tak z 500-800 metrow po lewej stronie jak sie jedzie na Gromadzice.
Pojechalem zrobil 1400zl niedrogo .Teraz po zimie sie okazuje że wychodzi wszedzie ruda,czyli nieoczyścił tylko prawdopodobnie zamalowal i wziol tyle kasy.Ale poczekam jeszcze do lipca sierpnia wszystko wyjdzie.Niedaruje bedzie to skrobal,bo prawdopodobnie narobil mi jeszcze wiecej roboty ,jak ktos bedzie poprawial po nim to wezmie jeszcze za czyszczenie.Juz dzwonilem do niego bo gdy robilem stabilizator wachacza ,Pan z ilzeckiej mowi zobacz jaka konserwacja tam jest niepomalowane pod nadkolem wogole.Wypieral sie ze wszystko rozbieral i czyscil.To czemu mnie niezaprosil przed malowaniem jak wyczyscil abym sprawdzil co zrobil? i tak wyjdzie gościu i tak .Niedaruje ci
Grzesiek z Janika,solidny gość.Jestem bardzo zadowolony.