Rozmawiamy o Dadii. Czy podoła nowa dyrektor? Czy długo się utrzyma, jeśli TOS przegra wybory jesienią?
Jesli TOS przegra wybory, to utrzyma się - przynajmniej jedna kadencję. A może jest dobra?
wszyscy nowo wybrani dyrektorzy w szkołach są dobrzy a nawet lepsi niż poprzedni
No i mamy to co niektórzy przewidywali: TOS przegrał wybory!
Co w takim przypadku z nową panią dyrektor?
Czy odejdzie na emeryturę, przecież już chyba nabyła prawa.
Jest tyle kompetentnych nauczycieli, którzy z entuzjazmem zajęliby to stanowisko...
Panie prezydencie zajmij się WSZYSTKIMI emerytkami!!!
oby katastrofa nastąpiła szybko, wypowiedzi powinny być adekwatne do rzeczywistości, a nie "bo tak mi się podoba i tak mówię"...za dużo piwa chyba było
A kogo to naprawdę spoza grupy, za przeproszeniem nauczycielskiej interesuje.
Czy nie uważacie że pani dyr. za bardzo promuje swój chór miejski, zamiast chóru szkolnego? Tak było na ostatnim występie w szkole.
Przecież to był występ dzieci z PSP nr 1, to dlaczego śpiewały dzieci z innych szkół?
Czy dyrektor szkoły nie powinien wspierać chóru szkolnego, który przecież istnieje? To dlaczego zostały zaproszone jeszcze Wiolinki? Co mają wspólnego ze szkołą PSP nr 1?
pania dyrektor!!! W tej szkole obecna jest ciałem ale duchem tkwi w swojej byłej szkole !!!!!
nie wiadomo gdzie krwi, brak kompetencji, brak możliwości rozmowy, zawsze zajęta innymi sprawami
popieram wypowiedź
OJOJOJ ! To już PIS-owi nie wystarczy władzy na każdym szczeblu, trzeba jeszcze wymienić mądrych i kompetentnych Dyrektorów Szkół na Katechetki od Ojca Rydzyka ? Jeden GOŚĆ o O1:47 w nocy zastanawia się gdzie duchem jest Pani Dyrektor (bo ciałem pewnie w łóżku). Drugi GOŚĆ 18:15, żąda krwi (!!!), bo sobie nie pogadał, a "NIE NAUCZYCIEL" (i dzięki Bogu) coś popiera w 100%, choć pewnie nie wie co. Żenada "made in ostrowiecka tłuszcza".
Spoko,spoko to nie nauczyciele te wpisy to sprawka rodzica któremu w tej szkole i nie tylko w szkole wszystko jest nie TAK bo on jest WSZECHWIEDZĄCY w każdej dziedzinie i zarówno on jak i jego dziecko ciągle są niedowartościowani.
to niech się wyniesie z tej szkoły razem z dzieckiem,tyle szkół ci u nas
Nie musi się wynosić, szkoły są państwowe, czyli nie nauczycieli i są dla ucznia. Straszycie sądami itd a sami nikogo nie szanujecie "drodzy nauczyciele".