Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Odp.: Konkurs j. angielskiego w PSP nr 1 - nieudolna organizacja

Nauczyciele również, ale mamunie są najgorsze. Nic im nie pasuje, a to że wycieczka jest nie tam gdzie jej dziecko chce, a tam gdzie większość klasy, a to że sala zła, pani zła. O to, że jej dziecko slabiej się uczy od innych bo to jest wina pani..Ludzie, zastanówcie się czego wy chcecie. Nie niszczcie swoim dzieciom życia na wstępie, nie przekładajcie wlasnych ambicji nad dobro waszego dziecka... DAJCIE IM ŻYĆ normalnym życiem, a nie uczycie ich wyścigu szczurów. Smartfonowe i fejsiuniowe mamunie , przecież sami byliście dziećmi.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Konkurs j. angielskiego w PSP nr 1 - nieudolna organizacja

Nie zawsze nie pasuje "mamusiom" często nie pasuje Pani, bo ma muchy w nosie i jest jej ciężko, a dzieci takie nieznośne.To się zwolnij Szanowna Pani, w szkołach stowarzyszeniowych zarabiają połowę tego i zasuwają.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A skąd wiesz16:51 że pisał to nauczyciel? Ja nim nie jestem i też mam złe zdanie o wielu rodzicach. Roszczeniowi zaborczy nic im nie pasuje zwlaszcza za plecami nauczycieli bo na zebraniu kulą ogon i wazelina.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Co strach pupcie ścisnął, konkurs podobno się odbył w dniu dzisiejszym. Mamunie i tatuniowie nie dajcie się . Tak trzymać , w końcu kto jak nie wy będzie bronił waszych dzieci!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

O co Wam chodzi z tymi rodzicami roszczeniowymi ? Skoro zapowiada się konkurs to podaje się wcześniej ustaloną datę. Jeśli się przekłada z różnych powodów to informuje się młodzież czy też dzieci. Przecież one się przygotowują , stresują.. trochę wyrozumiałości. Piszecie tu kompletnie nie na temat. Szanujmy się wzajemnie i swój czas. Nie ma ludzi idealnych ale można minimum z siebie dać. Tu chodziło o termin a wy piszecie o zadzoornych mamusiach . Poza tym z kim rozmawiać? W jakiejkolwiek szkole jeśli zgłosimy zażalenie, dyrekcja nic nie zrobi z tym. Nie ma sensu chyba " kopać się z koniem"

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

FORUM ma to do siebie, że ANONIMOWO można pluć, smarkać, poniżać.... Nikt z kilkudziesięciu tzw. "forumowiczów" nie podpisał się z imienia i nazwiska.... A czemu ? Ja się podpiszę.Tak, zapisałem swojego syna do 1-ki z uwagi na lokalizację. Nie jestem lekarzem ani prawnikiem a szkoda, BO : gdybym był lekarzem niektórych "forumowiczów" wysłałbym tam gdzie Jarosław wysyła Clintona, a gdybym był prawnikiem innych "forumowiczów" podałbym do Sądu o zniesławienie. Tylko, że "forumowicze" to GOŚCIE :) , Gość w dom, Bóg w dom, ale nie tym razem. Nie mam żadnych obaw, że mój syn będzie niedouczony. Nie mam obaw, że jest pod dobrą opieką. Obserwując dzieciaków, widzę tylko radość i fajną atmosferę. I pamiętajmy o tym, że nauczyciel to też człowiek, który może mieć takie same problemy jak każdy z nas, rodziców. Problemy zawodowe ale też rodzinne. Nauczyciel to nie ROBOT... i zawsze pewnie ma jeszcze "prace domowe" tak jak nasze dzieci.Nikogo nie obraziłem ? Więc i Wy NIE OBRAŻAJCIE nauczycieli, bo to ciężki kawałek chleba. Pozdrawiam Kadrę z pełnym zaufaniem, bo wiem że dzieciaki mają dobrą opiekę.

Gość_Henryk Kraska
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

To o czym będziemy teraz tu pisać. Szkoda że się odbył powinna znowu przełożyć. Szkoda, ale skoro miał się odbyć to się odbył. Dla dzieci dobrze bo o to cała zadyma. Podobno chodziło o ciągłe zmiany terminu a nie o jego odwołanie. Więc kiedyś odbyć się musiał.Dla założyciela wątku to źle bo traci aktualność. Pewnie też z tego strachu założyciel wątku dostanie od nauczycielki pierwsze miejsce w ramach rekompensaty no bo skoro strach pupcie ścisnął. I wiadomo już kto nie umie gadać z nauczycielami tylko woli na forum. Tak, w tej jedynce to same zołzy z muchami w nosie. Nie ma z kim gadać. Zarozumialce jakich mało.Więc biedne mamusie i tatusiowie nie dają się. Wyżalają się na forum i tu rozmawiają o swoich problemach. Czekamy co tym razem. Tylko żeby było oryginalnie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bardzo dziękuję za ten głos z 23:15 i cieszę się że pyskówka się skończyła, co nie znaczy , że nie może być lepiej. Zawsze może być lepiej. Czego brakuje wg. mnie ? Kontaktu rodzice-nauczyciele. Brak współpracy rodziców z pedagogami to bolączka, którą można by bardzo łatwo rozwiązać. Wywiadówka nie wystarcza, bo dotyczy tylko wyników nauki i zachowania naszych pociech. Nauczyciele mają swoje problemy, a rodzice mogą mieć i mają swoje pomysły i propozycje, wystarczy się spotkać i spokojnie porozmawiać... opowiedzieć czego oczekujemy my rodzice, co byśmy zmienili, a jakie problemy mają Ci , którzy edukują nasze dzieciaki. Taka wymiana opinii byłaby bardzo cenna, dla obu stron, a najbardziej dla naszych dzieci. Takie spotkanie mogłoby odbyć się raz, dwa razy w roku. I zaproponuję to wychowawczyni klasy mojego syna, rodzicom oraz Pani Dyrektor Szkoły. Szanujmy się my rodzice, szanujmy pracę nauczycieli,a dzięki temu wyrobimy w naszych dzieciach odruch szacunku tak dla nas jak i do nauczycieli. Przykład idzie od nas. Pozdrawiam.

Gość_Henryk Kraska
            Zgłoś
            Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -