Czy konkursy w szkołach podstawowych w ogóle mają sens? Konkurs organizowany w PSP 1 został dziś po raz czwarty odwołany. Dzieciaki ubrane po raz czwarty na galowo... nie szkodzi, przecież rodzice są cierpliwi ... piorą ubranka, a pani nawet nie raczyła poinformować, że term,in po raz czwarty został zmieniony! Wydawałoby się, że żyjemy w erze telefonów komórkowych i internetu.
Powód przełożenia terminu - ustalony od dawna zwycięzca był dziś nieobecny w szkole!
To jakaś tragifarsa!!!!
Z tego co wiem, to nie pierwszy raz taka sytuacja. Koło angielskiego jest o godz. 7, dzieci są, ale nie ma pani. To chyba ta sama osoba. Szkoda gadać.
Zgłosić do kuratorium.
Popieram. Biorą kasę i jaja sobie robią. Żartują z rodziców. Sprawa do UM i Kuratorium!
Nie ma tam dyrekcji ???
Teraz czekają na takie sprawy, popieram zgłosić!
Prosze podac inicjały nauczycielki to będę wiedziała o kogo chodzi
Po co inicjały zatrzęsienia pań od angielskiego nie ma w tej szkole.
O jaką nauczycielke chodzi:?
Jest pięć pan anglistek:
(litera z lewej imię, z prawej nazwisko*)
1. AK
2.Aneta K
3. MF
4. MD
5.LZ
Ludzie! A nie przyszło wam do głowy by zamiast publiczyć i obrażać, podziękować nauczycielom?! A nie przyszło wam do głowy że nauczyciele przygotowują dzieci do konkursów w swoim prywatnym czasie, że koła prowadzą społecznie?! Która grupa zawodowa pracuje tyle godzin za darmo?! Czy lekarz przyjmie wad po godzinach albo przed? Czy urzędnicy załatwiają interesantów po i przed pracą? Sprzedawcy nie zamykają sklepów bo głodni ludzie robią zakupy? Nawet ksiądz nie pochowa społecznie i za darmo!!!! Jak ktoś chce się przyczepić to zawsze znajdzie okazję. Widocznie nauczycielom zazdroszczą bo ciągle coś, ciągle ktoś. Dziękuję Bogu że wybrałem inny zawód!
Do tego konkursu nikt dzieci nie przygotowywał.
17:39 ale pojechałaś... a gdzie się pracuje po 3-5h? Nawet ksiądz to co nazywa pracą robie często więcej niż 5h dziennie... Litości, bo się ośmieszasz na maksa.
Gościu z 22 17 po pierwsze nie pojechałaś a pojechałeś- i jak widać za delikatnie bo nie zadzialało! Po drugie to jak to możliwe że pracują po 3-5 godz dziennie skoro dzieciaki mają 6- 7 lekcji to kto ich uczy? Mam przyjaciół nauczycieli i za żadne skarby bym się nie zamienił na moją robotę. Wychodzę dzrzwi na klucz i luzik. Nikt mi tyłka anonimowo nie obsmaruje bo ma przrośnięte ambicje albo zazdrosny podły charakter! I nie ja sie ośmieszam tylko ci co nie mają odwagi by komuś w oczy wylać swoje żale. Lepiej na forum. Tak robią porządni wzorowi rodzice. Chcą szacunku a sami rzucają błotem. Szanujcie a będziecie szanowani!!!! Niedowartościowany rodzicu- świetny przykład dajesz dzieciakom. Po kryjomu w łeb.
1:02 no, dzieciaki mają po 6-7lekcji ale nie z jednym nauczycielem, niecodziennie chemię i niecodziennie angielski. Nie oszukujmy się, ale nauczyciel codziennie nie siedzi w szkole po 7h.
Popieram , moje dziecko też było uczniem sp nr 1 i podobnie nie ma miłych wspomnień z eliminacji wewnątrzszkolnych do konkursów, może po wpisach na forum ktoś z władz miasta w końcu zrobi z tym porządek!
To tak jak organizowała występ . Dzieci z klas 2 i 3 przychodziły przez 3 tygodnie na galowo, a pani odwoływała. Nie ma kontroli w tej szkole pani robi co chce i nie szanuje rodziców.
W tej szkole każdy konkurs jest ugrany szanuje się tylko dzieci lekarzy i prawników. Ciekawe którego lekarza dziecko było nieobecne?????