Podziwiam funkcjonariuszy pis-u za jednomyślność , bezwzględną dyscyplinę w głoszeniu jednolitego i zwartego "przekazu dnia" . To znaczy , że jakakolwiek sytuacja by się nie wydarzyła wszyscy śpiewają jednako . Ta cecha ich wyróżnia (oczywiście z obawy o utratę FRUKTÓW ) bo patrząc na historię z dyscypliną i jednością bywało bardzo byle jak .
A co ?Tobie frukty uciekają ze tak kwiczysz?
Ja na nich głosowałem i zamierzam ponownie. Mimo wszystko nie ma lepszej alternatywy.
Tylko w administracji PiS wymieniło ponad 11 tys. osób. "Urzędników zastępują krewni, koledzy, kolesie"
Misiewicz reinkarnacja i od razu intratna
Dziwny kraj. Ministrowi nie starcza do 1-szego, a bezdomni rozdają samochody
.. a ksiądz ma imperium dotowane z naszych podatków :)
W PISIE boją się prezesa..nikt się nie wychyla..bo ŻRĄ..ZRA ILE WLEZIE...Naród mają w 4 literaci...Cała masa MIERNOT I NIEUDACZNIKOW Zgarnia kasę.
Oczywiście że wszyscy się boją . Prosty przykład -pod wpisami w tym wątku są sami " g o ś c i e " (ja też ) . Na początku był " CZAK NORRIS " , ale ile można ?
Jak podaje onet.pl, działacz PiS potrącił na przejściu mężczyznę, który zmarł. Nie ponosi winy. https://poznan.onet.pl/dzialacz-pis-potracil-mezczyzne-na-przejsciu-dla-pieszych-nie-poniesie-kary/7n74pk7
Barani czerepie zapomniałem hasła do konta a od pisiorów to sobie wyzywaj kolegów w piaskownicy ;) nie używałem konta bo forum było likwidowane. Proste ? Czy jeszcze trzeba tłumaczyć jak krowie na granicy ?
15:44. Doskonałe. Biorę na pniu.
Idzie sobie AMBITNY , młody ( wymóg nieobowiązkowy ) , wykształcony - ścieżką kariery . Los sprzyja " ciemny naród to kupił " . Zostaje np. vice- i prawie nagle te niegdysiejsze "himalaje" są ot na wyciągnięcie , na pstryk . Jak sobie poradzić z coraz większym ego ?
Tylko PIS brak innej alternatywy
Ciekawe ile z tych 15 melonów MON-u przepuścił Misio, balując po klubach służbową limuzyną? A swoją drogą dlaczego nie odebrali mu medalu za takie "zasługi"
Pytasz - masz
Od stycznia 2016 do stycznia 2017 roku na paliwo do służbowego samochodu używanego przez Bartłomieja Misiewicza wydano 57 568 złotych - wynika z informacji przekazanych przez MON.