Każdy (no moze nie kukiz i mikke) byle nie pis. Nie może być w Polsce jednowladztwo, ponieważ dyscypliną partyjna nie pozwala tym myslacym zagłosować czy przeciwstawić się swojemu guru.
Czyli wolisz dupczenie po staremu , twoj tyłek twoja sprawa :) nie pasuje ordynacja ? No nareszcie przebłysk myślenia. Trzeba zmienić konstytucję, to komunistyczne badziewie Olka to otwarte drzwi do matactw. Najlepsza wbrew pozorom jest propozycja Kukiza z jowami bo będziemy oceniać polityka a nie partię. Wcześniej było PO ze sprzedajnym PSLem więc też jednowładztwo. Zacznij trochę myśleć a potem pisz ;) póki co zapomnij o odsunięciu PiSu od władzy ;) bo „odsunąć PiS od władzy” to program na poziomie ameby .... nie ubliżając amebom ;D
Tylko tyle wymyśliłeś? Czytanie ze zrozumieniem to poziom podstawówki ale jak widać tam było pod górkę :D śmiało próbuj dalej :)
Jak tylko dostanę ekstra premię, wystarczy z 50 tys.
Bez premii nie ma myślenia ?? :/ prawie zrobiło mi się Ciebie szkoda :D
Gdyby nie ta znienawidzony Unia jak piszesz, to byś mieszkał w kraju podobnym do Ukrainy liche drogi nie odnowione zabytki byle jakie sklepy itd... Jeśli tego nie widzisz to naprawdę masz problem. Wybierz się tam u porównaj czy chciałbyś żeby twoje dzieci tak żyły.
A byłeś na Białorusi widziałeś tamte drogi???? Mówicie nagrody w Rządzie - a w samorządzie tu na naszym podwórku i tu PIS nie rządzi ha ha ha
Którą szkołę wróżbiarstwa kończyłeś ? Co by było gdyby .... . Wysil się i znajdź lepszy argument. Unia wyglądała inaczej jak wchodziliśmy i na innych zasadach. Była unia suwerennych państw a nie związek socjalistycznych republik europejskich z zarządem w Niemczech.
Jarosław Gowin:
- Kiedy byłem ministrem sprawiedliwości i miałem trójkę dzieci na utrzymaniu, to czasami nie starczało mi do pierwszego
- Nie jestem szczęśliwy z powodu tego, że ministrom i wiceministrom trzeba łatać ich budżety domowe premiami
- sytuacja, w której minister zamiast skupiać się na sprawach państwa, zastanawia się jak dożyć do pierwszego, nie jest zdrowa
- wiceministrowie, którzy nie są posłami, przyjeżdżają spoza Warszawy, po prostu „biedują”
pan jarosław narcyz gowin minął się z rozumem
A tak się palił do władzy na ministra, obojętne mu było czy MON, MEN czy sprawiedliwości. Po co taka robota, jak nie można rodziny utrzymać? Co to za chłop?
poprzednia ekipa rządowa przyznawała premie pracownikom ministerstw a nie sobie.
Posłuchaj Gowina jaką biedę klepał za Tuska
Oni wszyscy klepią biedę a my co my powiemy tez mamy dzieci na utrzymaniu.No i powiedzcie na kogo teraz głosować jak wszyscy maja nas gdzieś.
Gościu z 6:50 pisząc "wasi" potwierdzasz , że zostaliśmy podzieleni - sądzę że wbrew naszej woli . Jest nowa faza "dobrej zmiany" . Zabiegi "dyplomatyczne" o budżet na lata po 2020-tym roku . Dotychczasowi wirtuozi naszej dyplomacji skłócili obecną władzę ze wszystkimi poza dalszym wschodem .
A co z samorządem na naszym podwórku ???????????