ble ble ble
Faktem pozostaje, ze zaden z tych "skrzywdzonych" przez komisję reprywatyzacyjną nie odwoluje sie od decyzji komisji. Jesli mają rację i nie bylo wyłudzenia, yo dlaczego tego nie robią ? Przecież sady powinny załatwić sprawę w 5 minut...
A o TVNie,GW i innych niusłikach ani słowa?
Gdyby oglądali TVN24 to byłoby lepiej ? Jeszcze niedawno TVN i TVP w jednym stali domu... Dobrze że te czasy już minęły.
Swego czasu mój ojciec,zagorzały zwolennik Solidarności, o mało co mnie nie pobił bo miałem inne zdaniałem w tym temacie.Po kilku latach jak mu zabrali jakiś dodatek to zmienił zdanie i mnie przeprosił.Najbardziej zagorzali sympatycy PIS bardzo szybko odwrócą się jak odczują dobre zmiany na własnej skórze.
Ale my bardzo dobrze odczuwamy dobre zmiany.
Dziś jesteśmy zachwyceni nową władzą ale czy np. za rok jak za nasze pensje czy emerytury kupimy tylko połowe tego co dziś to też będziemy piać z zachwytu.Non stop podwyżki,nowe podatki a dochody w miejscu nie licząc 20 zł więcej do
Koniec z arogancją władzy będzie, jak prezydent Górczyński przegoni ze starostwa aktualnie okupujące je towarzystwo. I nie łudzę się, że to zmieni życie mieszkańców Ostrowca na lepsze, ale po tych paru latach aktualnej władzy w powiecie odnoszę wrażenie, że trzeba tam porządnie przewietrzyć.
Jakie dobre zmiany? czego się nie dotkną.. SPIEPSZĄ...nigdzie nie jest lepiej.. no chyba .że Swoim.
To nie prezydent ma przegonić tylko mieszkańcy idąc na głosowanie i właściwie głosując.