Mogę co najwyżej być dziadkiem nieszczesniku. No i faktycznie gubisz się
Spokojna twoja rozczochrana.
Nie biorę odpowiedzialności za wpisy gościa_50+.Z konieczności muszę zmienić podpis.Nieładnie gościu_50+.
Ziazia w główkę? Ładnie to tak podszywac się pod kogoś innego?
Dla ludzi na pewno jest dobra zmiana a czyjeś premie mnie nie interesują bo były, są i będą i ja na to nie mam wpływu. Teraz przynajmniej rodziny z dziećmi też coś dostają.
Ta władza to w czystej postaci arogancja i buta . I w pełni zgadzam z gościem 19 12 , że na to nie ma wpływu , ale tylko do wyborów .
Pokora, praca, umiar
65 tysięcy zł nagrody!
Od Beaty, dla Beaty!
A ty ile dostałeś?
Nic nie pomoga klamstwa i obrzucanie blotem PiS-u.Normalni ludzie im uwierzyli i wierzą nadal i na nich będą głosować.I żadni pseudo celebryci i oderwani od koryta nic nie ugrają.Unijna polityka też nie podoba się większości Polakom.Normalni ludzie chcą normalnosci i stabilizacji i ukarania zlodziei .Chca być POLAKAMI a nie Unijcami.I koniec i kropka.
Beti tą premię to sobie przyznała na zakup broszek
koniec i kropka to będzie z pisem
Za dwie kolejne kadencje może i tak ale nie teraz. Wasi złodzieje do władzy nie wrócą :) a na realną alternatywę będzie trzeba poczekać ;) Póki co PiS nie ma konkurencji a dlaczego ?? Bo politycy opozycji się wypowiadają i każdym jednym słowem bardziej błaźnią ;D
Wykaż te kłamstwa.
Czyżby tych ekstra premii nie było? Przecież sami się przyznali.
A ty ile dostałeś?
Normalni? Nie umiejący myśleć. Tacy, którzy sprzedali się za 500+ i SĄ zadowoleni z "bele czego". Przyznalabym wam rację, gdyby nie robili tego co poprzednicy. Oni robią to samo ze zdwojoną siłą a niemyslacy lud im przyklaskuje. To już było w latach 60, 70. Historia lubi się powtarzać :( Niestety
Okej podaj alternatywę dla PiS. Serio, są wybory i na co zagłosujesz ???