13:29. "Gdyby głupota umiała się unosić, to ty fruwałabyś jak gołębica". Osiągnęłaś już najwyższy pułap braku akceptacji po swoich wyczynach na tym forum i wyżej już się nie wzniesiesz. Pozostaje tylko bez żalu i kulturalnie, w przeciwieństwie do ciebie, napisać PANI JUŻ DZIĘKUJEMY!
gościu 13:44 to pierwszy post w tym wątku, a ty mi dziękujesz i jeszcze piszesz Pani, a ja jestem Panem. Przynajmniej tak mi się wydaje, chyba że czegoś nie wiem.
Macie wrazenie jakby ktoś celowo czyscil niewygodne komentarze , czytalem a teraz nie widzę.
Nagrody dla pracowników gabinetu politycznego szefa MSZ. Ośmiu członkom gabinetu wypłacono w latach 2016-17 blisko 160 tysięcy złotych. Najbardziej doceniony został szef gabinetu ministra. W 2016 roku Jan Parys otrzymał ponad 12 tysięcy, a w 2017 ponad 36 tysięcy złotych (wszystkie kwoty netto). Pozostali pracownicy dostawali nagrody od 4 do 20 tysięcy.
13:51. No i co zamierzasz z tym zrobić?
14:51. No to bardzo wiele. Krzyczeć łatwo, prawda?
Ale zachlanni na KASE..::nasza z podatków ;;Pazerna dojna zmiana.. Naród im podziękuje w wyborach..Chyba .że już SZYKUJA OSZUSTWO.
15:13. Masz jeszcze jakieś inne ikonki na klawiaturze? Sprawdź i następnym razem użyj. Pięknie to wygląda na monitorze. Zachwyt, to mało powiedziane, a i psychiatra miałby co rozpatrywać.
Psychiatrów za mało biorąc pod uwagę ilość miłośników dojnej zmiany
pismen, dlaczego wstydzisz się ostatnio podpisywać ?
Nie bój nic, psychiatra nie ma tu nic do rzeczy.
Czy to aby nie o ciebie chodzi gościu z 18:06?Bo nadużywanie słowa dojny i wszelkie jego odmiany nie jest zdrowym objawem.
Słowo powszechnie używane nigdy nie jest nadużywane
Spoko, przy najbliższych wyborach można pozbyć się tych "dojnych",ale złe wieści,następni nie będą lepsi.
Skoro poprzedni byli normalni to i następni tacy będą
Opowiedz na pismenku jak to doiło się kasiorkę za poprzedniej władzy.