OSTROWIECCY POLITYKIERZY CAŁY CZAS W AKCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żal mi Ciebie... wszędzie widzisz kłamstwa.... A może to się da wyleczyć?Jestem dobrej myśli, tylko spróbuj.
Przed faktami nie uciekniesz kłamczuszko,przypomnieć?
14:42. Co u Ciebie dzisiaj na obiad , Kasandro?
Nie jest to temat wątku,ale przepyszne spaghetti z domowym sosem pomidorowym posypane serem Parmiggiano Pegiano.
Pozdrawiam )
Cieniutko. Przywiezione z firmy cateringowej, jak zwykle?
Do mnie na wieś byłoby za drogo, więc gotuję sama :) Wiem, że nie wierzysz iż posiadłam tę umiejętność,ale nikt w domu nie narzeka ;)
Nie znasz mnie,nie znasz moich domowników,a za wszelką cenę chcesz mnie zdyskredytować w oczach innych. A u spowiedzi wielkanocnej już byłeś? Bo jeśli nie, to nie zapomnij tego dopisać do listy. Pozdrawiam serdecznie mimo wszystko.
Aha,szkoda że wcześniej nie napisałeś, zaprosiłabym na obiad. A teraz nie ma sensu, bo zjedli wszystko ;)
15:00. Nie udało by Ci się mnie zadowolić, bo dla mnie obiad musi być z dwóch dań i coś konkretnego, a nie kluski polane sosem.
Nam tyle wystarcza. Nie jesteśmy żarłokami.
Tu nie chodzi o żarłoczność lecz odżywianie na poziomie, a nie oszczędnie i bez wysiłku w przygotowaniu, ale trzeba umieć gotować, to fakt.
A co masz do spaghetti? Ludzie do restauracji chodzą na to danie. Poza tym,moja rodzina uwielbia i to jest najważniejsze. De gustibus non disputandum est.
Trzeba mieć siłę do obsługiwania pilota a kobita niech za kuchtę robi
15:24. To już nic nie mają robić te kobiety tylko siedzieć przy komputerach i pisać na forach?Zdrowa rodzina, to dobrze i zdrowo odżywiona rodzina, a nie byle ochłapami.
To uważasz,że w pół godziny nie da się zrobić zdrowego dania, tylko trzeba stać godzinami przy kuchni? Najwyraźniej wiele się na tym nie znasz.
Zna się, pożera i jeszcze kobiecie gdera
Mistrzyni świata, w pół godziny obiad z dwóch dań konkretnych? Gratuluję ha ha ha