Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Koniec z arogancją władzy i koniec z pychą”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 460

Odp.: Koniec z arogancją władzy i koniec z pychą

wspólczuć mnie należy , przez 20 lat namolnie niezapraszana przesiedziala mi na głowie . Dopiero jak koryto zamknełam to wielki afront , a kysz ....

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań;
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 467

19:56. Ale jak ratowała cię, to nie była wredna? Trzymajcie mnie, to niemożliwe, żeby ktoś był tak podły, jak ty. Kim ty jesteś? Trzeba na ciebie uważać i omijać z daleka.

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Koniec z arogancją władzy i koniec z pychą

Za to teraz jest wybitnie.

Kasandra66
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 469

To nie znaczy że teraz mam pozwolić jej wejść sobie na głowę. Pożyczyła, oddałam i podziekowałam. Nie muszę się płaszczyć całe życie bo mi kiedyś pomogła a teraz chce zaszkodzić.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.

obłudnico nasza , nie zliczę ilekroć tę pomoc wykorzystywałaś, pomoc wielu rodzajów , dlaczego miałabym ci szkodzić , punktuję tylko twoje kłamstewka bo wybieliłaś się nieziemsko , moje pańcie podpowiadają że z publiczni...powstała osoba publiczna .Koszta jak zwykle poniosą twoje dzieci .

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
      • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań;
      • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
      Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 471

Mam jej byc wdzięczna bo mnie tu obsmarowuje? Chyba żartujesz sobie.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 472

To że jesteś babskiem bez skrupułów pisałem dawno.

Gość

Bo nie pozwalam sobie wejść na głowę?

Zgodnie z Zasadami Forum każdy post będący odpowiedzią na post wyłączony z wyświetlania, jest także wyłączany z wyświetlania. Nie oznacza to, że post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Jeżeli jesteś autorem tego posta - prosimy, zwracaj uwagę, na jakie posty odpowiadasz i odpowiadaj na posty, które są zgodne z Zasadami Forum. Prosimy Cię o to dlatego, że chcemy wraz z Tobą i innymi Forumowiczami utrzymywać pozytywną atmosferę na Forum.
      Kasandra66
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 517

Pani Wiolu , co się z panią stało? Do niedawna gadałyście normalnie z mamą,a teraz co? Trochę pani przegięła. Tylu kłamstw na temat mojej mamy w życiu nie widziałem. Musze to sprostować bo moja mama jest moją i siostry równocześnie najlepszą przyjaciółką. To,ze mamie sprawiałem kłopoty jako nastolatek i miała prawo być wkurzona , a pani o jakimś znęcaniu.Czasem myslę ze sam bym sobie wlał za to zachowanie wtedy.Mama duzo przeszła w życiu, kilka trudnych lat kiedy ojczym ciężko chorował, potem jego śmierć.Ale do rzeczy. Uważam,że powinna pani przeprosić za te oszczerstwa. tak byłoby honorowo. Tak, wiem, że pani nam kilka razy pożyczyła pieniądze. Ale stosunki były poprawne. Aż do czasu jak pani tutaj weszła. Zastanawia mnie, czy ma pani tak nudne życie że musi interesować się naszym? Pozdrawiam.

P.S. Ja swoje sprawy załatwiam twarzą w twarz,jeśli mam z kimś problem.

Januszdyskusji
    Zgłoś

13:05. Ale to wszystko żałosne. Jeśli załatwiasz sprawy twarzą w twarz, to po co piszesz na forum? Tragikomedia z farsą łącznie.

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 519

Dziecko co ty opowiadasz , ile razy się wyżalałeś u nas ?pokazywałeś obtłuczone nogi , do domu bałeś wracać bo w szkole ci plecak porwano , czy na pogotowiu z rozcięą głową po uderzeniu też nie wylądowałeś , jeszcze 2 lata temu dzwoniles do nas z niemiec żeby się wyżalić , kto ci zafundował niebieską kartę ? pamiętasz jaki byłeś zawiedziony tuż przed swoją 18 , pamiętasz powód ?Nic mnie nie obchodzi twoja mama , do tej pory tak właśnie było ale oburza mnie fakt jak ktoś wyzuty z moralności potrafi szacować innych ludzi ,jak widać skorupka nasiąkła .

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 65 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -