Ale ciebie nie łykamy i twojej chamskiej propagandy.a twoje wywodziki mamy tam gdzie słońce nie dochodzi.
W tymże miejscu ma Was wasza ukochana władza, tylko o tym nie wiecie. Byliście dla nich tylko drabinką do uzyskania większości sejmowej ,pelikanki kochane. Jak się nie obudzicie , to Wam zaserwują taki "1984 rok", że Białoruś będziecie uważać za oazę wolności.
Lekarz.i to dobry jest ci potrzebny.Takie bzdury może pisać tylko osoba nie zrównoażona psychcznie.
12:51. Natomiast dla Ciebie to Forum, to tuba propagandowa i "drabinka" do awansu w ugrupowaniu politycznym i zbliżeniu się do koryta.
Uważasz że za pisanie na forum są u nas awanse? Słabo się na tym znasz, więc lepiej zgłęb temat.
12:58. Szerzenie propagandy w każdej partii jest wysoko notowane, a jak jeszcze robi się to bez ponoszenia kosztów prze partię, to już zasługi niemierzone.
To chyba lada chwila szefową partii zostanę według waszych insynuacji ;)
13:05. Chciałabyś, ale za cieniutka jesteś:))))) O to się nie boimy. Mają tam jeszcze parę rozsądnych osób, choć już też niewiele mogą.
Kasandro, a może dla niektórych pasowaloby lepiej słowo " zgłąb " temat, bo niestety zgłębiania nic nie pomoże. Niestety. Przykre jak można łatwo sprzedać skórę :( Cholera i żeby choć uczciwie powiedzieli, że chodzi o kasę. Nie, wmawiają, że g.....o pachnie różami.
Wiem. Liczę tylko ze w ludziach w końcu coś pęknąć. Dziś w Czechach studenci z 300 uczelni wyszli o 12 na ulicę protestując przeciwko łamaniu konstytucji . A u nich te rzady trwają dopiero pol roku. A my ? Ile jeszcze będziemy czekać?
Czyżby tęsknota za kolejnym ciamajdanem się u Ciebie odezwała. Marzy mi się.. zdałoby się rzec.
To tesknota za normalnym krajem w którym rząd i posłowie przestrzegają konstytucji.
14:37. Marzenia nic nie kosztują, wiesz o tym?
jeśli nie awanse to judaszowe srebrniki ....a ty na to łasa .
Widocznie inni wyszli nie tylko bokiem.
12:51. Oczy bolą od patrzenia na te bzdury.
Wiem,kole w oczy. Bo tak ma być. Obudźcie się w końcu z tego letargu!