I na dodatek teraz tak sobie wymyślili, że nielegalnie wybrana prezes nielegalnie działającego TK ,niezgodnie z konstytucją dostaje misję zwołania posiedzenia nowej KRS, wybranej niezgodnie z konstytucją. To ma sens;) Jak widać PIS prawo w działaniu nie przeszkadza. Bo jak to powiedział PMM, ponad prawem jest jeszcze naród.
Kasandra od rana produkujesz te posty, ziejesz nienawiścią i nic z tego nie wynika. Na pewno nie sprawisz w ten sposób że PIS'owi zacznie spadać a Twoja nowośmieszna dostanie władzę.
A ten z tymi dwoma sędziami nielegalnie wybranymi w czerwcu 2015 był Ok pani prymitywnie nowoczesna?
o, proszę. na forum objawiła się kolejna specjalistka od rozstrzygania o konstytucyjnosci ustaw. Pelno ich nie tylko w TV ale i na naszym forum. Do tych ludzi nigdy chyba nie dotrze, ze mamy konstytucyjne organy z określonym zakresem odpowiedzialności. Oni tylko wtedy zgadzają sie z prawem, jak to prawo im pasuje.
Wzorce czerpane z arsenału towarzysza Stalina i jego podkomendnych
dopiszą na kolanie nowy akapit, przegłosują o 4 rano, długopis podpisze o 4-01 i po sprawie
Ja wam tak się chce to pieprzyć? pierdoły jedne - Macho w necie pierdoła w świecie ? tylko to wam zostaje ha ha ha ha
A premier wczoraj znowu mówił od rzeczy https://wroclaw.onet.pl/wroclaw-prof-ryszard-krasnodebski-wyszedl-z-przemowienia-premiera-on-nie-wie-co-mowi/vm2q2nm
Kasandro, jest XXI wiek i wszyscy mają telewizory, komputery, tablety, a Ty odkrywasz Amerykę swoimi wpisami kopiuj/wklej codziennie i bawisz się w wieszczkę narodową. Nie przeceniasz swojej rangi na tym forum? Może na bieżąco informuj, co się dzieje w partii Nowoczesna, bo masz wiadomości z pierwszej reki i to mogłoby zainteresować ludzi.
Mieć to nie znaczy umieć korzystać i rozumieć co tam napisali, powiedzieli.
A skoro tylu łyka propagandowe bajki to tylko źle świadczy o tym posiadaniu możliwośći
No właśnie ,pora żebyś wreszcie zaczął korzystać z tego jak należy a nie pouczą innych gościu 9:47.Tyle co ty to każdy idiota potrafi.
Widocznie musisz się jeszcze wiele nauczyć
09:47. Skąd wiesz, że ktoś "łyka" propagandowe bajki? Niedobrze się już robi od tej nachalnej propagandy Kasandry, która i tak nic nie da i może pociesza tylko ją samą. Ile można się narzucać ludziom i jakie argumenty potrafiłyby dotrzeć do tej Pani, że mamy dosyć!!!!
Parę dni nie byłem na Forum i widzę że atak na Kasandrę jaśnie oświeconych czcicieli jedynie słusznej władzy. Kasandra ma racje, że pokazuje głupie wypowiedzi naszych rządzących "dyplomatołków" . To co oni wyprawiają woła o pomstę do nieba. Co jakiś ważny wystąpi, to się skompromituje. I dziwię się bo to podobno wykształceni luzie. Domyślam się, że to są dyrektywy polityczne z Nowogrodzkiej i to ich w pewnym sensie usprawiedliwia, ale tylko trochę.
Nie ma w tym pęntak nic nadzwyczajnego,politycy walą gafy,walili gafy i będą walić.
Oho, obrońcy Kasandry się znaleźli. Już nie pamiętają jak wielokrotnie została wyśmiana na forum, idealizując swoje poglądy i pokazując swoją stronniczość polityczną, a także nawołując do uczestnictwa we wszelakich protestach i Czarnych Marszach.
Wy się możecie śmiać aż popękacie, mnie to nie rusza.
W zasadzie dziwi mnie,że to Wy łykacie jak młode pelikany papkę serwowaną przez słuszne i prawilne media i prasę. Jesteście w tym mistrzami level hard.
Ale do rzeczy. Gdzie nie zgadam się z ludźmi ,czy to w sklepie, siłowni czy u fryzjera, w bibliotece, wszyscy z utęsknieniem czekają na koniec tego rządu. Naprawdę odbyłam już setki takich rozmów z osobami w różnym wieku. Wszyscy psioczą. Czasem nawet nie włączam się do rozmów, tylko słucham z boku. I jest to samo. PIS każdemu wyszedł bokiem
Więc skąd to poparcie???