20:54. Co za skromność. Od lat dajesz przykład braku wychowania na wszystkich forach, a taka jesteś skromna. Może to od ciebie się inni nauczyli?Nie myślałaś o tym?
Czytam i ten i inne posty,;gdzie wypowiada się Kasandra i muszę stwierdzić, ze w jej wypowiedziach nie fopatruje się chamstwa w przeciwieństwie do następujących na nią. Jedynie jej grzechem jest to, że nie zgadza się z wami kochającym obecny rząd. Czasem moze cos ostrzej napisze ale chamsko??? Przecież mogłaby nie podpisywać się i dyskutować , przekonywać do swoich poglądów. Ona twardo się podpisuje i ogromny plus dla niej za to, chociaż nie zawsze się zgadzam z nią.
A skąd takie przypuszczenie że kocham ten rząd. Po prostu drażni mnie u tej kobiety brak jakiejkolwiek refleksji,łze na bezczelnego
Na jaki temat miałaby być tak refleksja? Bo ja mam dużo,ale Tobie żadna się nie podoba....
Nawet nie będę się wysilać bo Ci się nie spodoba.
21:46. Ludzie napastliwi, bezrefleksyjni, bezkompromisowi, przejawiający bezgraniczną potrzebę dominacji, nieokrzesani, zachowujący się jak czołg niszczący wszystko na swojej drodze, nigdy nie byli i nigdy nie będą, cieszyć się sympatią wśród ludzi. Jeśli na dodatek reprezentują jakieś ugrupowanie, to nie tylko wydają złą opinię sobie, ale i działają na niekorzyść środowiska, które reprezentują. Osoby obdarzone takimi cechami charakteru absolutnie nie mają predyspozycji do pracy z ludźmi. Polecam pracę w księgowości lub inną biurową bez kontaktów z petentami.
Kompletnie nietrafione. Moi znajomi, klienci i współpracownicy mają zupełnie inne zdanie. Podejrzewam że nie pracowaliby ze mną gdybym była taka jak piszesz. A piszesz tak,bo boisz się silnych kobiet.
P.S. zapoznaj się z definicją słowa "gender".
Sorry. P.S. nie był do Ciebie :)
06:15. Nikogo się nie boję, a osób z podobnymi cechami charakteru unikam szerokim łukiem i nie tylko ja. Silna kobieta, to przekupa, hałaśliwa, rozpierająca się łokciami, pozbawiano kobiecości istota? Są jednak czasem sytuacje przymusowe i nie ma innego wyjścia, ale ograniczone do koniecznego minimum.
Masz źle wyobrażenie o silnych kobietach. Tyle tylko mogę skomentować.
Kadandra, nie kuś, nie kuś bo wybiorę się na to spotkanie co tam w kwietniu macie w Ostrowcu dla młodych, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście gość z 23.52 nie trafił.
Chociaż, w zasadzie to co już wiem wystarczy mi, by omijać szerokim łukiem.
Przekonasz się przynajmniej jak tamten @gość się mylił ;-)
10:00. Udawać mimozę zawsze można, tym bardziej przy publicznych wystąpieniach.
Mów tak sobie, będziesz miała lepszy humor. Prawda i tak jest straszna.
Prawie idealna charakterystyka ludzi skupionych wokół koalicji rządzącej.