Masz dowody ze ktoś kradnie?
Bo reszta to to podpuchy dla takich jak ty.
Też się dziwię, ale nie ja tu rządzę. Twoje aroganckie wpisy wpływają na rozwój dyskusji (w końcu to forum dyskusyjne) może dlatego są tolerowana, choć ja wolę się przyznać do błędu niż cieszyć się ze sławy zdobytej na chamstwie i prymitywiźmie.
Wpis z godz.20:00 jest odpowiedzią na post "Kasandry" z godz.19:53
Faktyczne bzdety, raptem 300 tys. przy milionach zmarnowanych przez dojnych.
Po za słowami dojna ,lud wolski znasz jeszcze inne 16:31?
ale kobito jątrzysz i podjudzasz a tobie kto płaci?
Kasa z budżetu państwa się wyczerpała?
Tu nie trzeba jątrzyć ta władza sama się pogrąża w szybkim tempie, a to duże poparcie kupione 500+, ale na długo tej iluzji nie starczy
Każde 500+ to 2 głosy kupione. Mama + tata. A może jeszcze babcia i dziadzio? Cztery głosy za 500 złotych/m-c. PiS to ma łeb na karku.
Właśnie obejrzałam spot Błaszczak na temat wejścia Polski do NATO. To jest przykład pisania historii na nowo. Nawet nie padło jedno nazwisko ludzi, którzy byli wtedy u władzy negocjowania i podpisali dokumenty. Zaklamywanie historii trwa w najlepsze. Brawo PiS zachłyśnijcie się tą swoją pychą.
Gumka myszka to ich podstawowy przyrząd ostatnio.
No i co z tym programem kasandra?To ze użyłas swojej gumki usuwajac posty na ten temat nie znaczy ze tematu nie ma.
Nie jestem adminem. Piszecie posty niezgodne z regulaminem a potem się dziwicie.O programie powiem, jak przyjdzie na to czas.
20:43. No właśnie, ty możesz ludzi wyzywać od durnych i "CIPEUSZY"i jest fajnie. Gdzie leży sekret?Ale poczytaj sobie te wyłączone i wyciągnij wnioski.
To pytanie do administracji.
20:49. A ty sama nie masz do siebie żadnych pytań na temat kultury osobistej? Gdzie ty te niby studia kończyłaś, że niczego nie nauczyli?
Próbuje dostosować się do panującego tu poziomu, ale chyba muszę iść na jakiś kurs bo jeszcze sporo mi brakuje.
Wiemy ze odwracanie kota ogonem to twoja specjalność.