Nie dopowiadaj sobie. Ufa to się Bogu, a tobie z Nim nie po drodze, więc twoimi bajdurzeniami nie warto sobie głowy zaprzątać. Zresztą niejeden raz pokazałaś już swoje prawdziwe oblicze, ale najbardziej zapamiętam to z 09.03.2018 r. z wątku o tym jakiej muzyki słuchamy. To było przerażające. Ciekawe dlaczego te posty zostały usunięte ?
Przeraża Ciebie prawda ,o której one śpiewają? To już nawet nie staram się sobie wyobrazić w jakiej ułudzie żyjesz.
Co do usunięcia- podziękuj gościowi,który chamsko skomentował post szczęśliwej.
Kasandro, wybacz ale dopytam, wspomniałaś kiedyś że w ramach jakiegoś projektu unijnego objeżdżasz bodajże szkoły i rozmawiasz z dziećmi/młodzieżą ( popraw jeśli coś przekręciłem). Proszę o szczegóły bo muszę wzmóc czujność względem moich dzieci. Wybacz, ale przed taką prawdą, o której piszesz w swoim poście ja w ramach uprawnień i obowiązków rodzicielskich muszę strzec moje dzieci w obawie przed ewentualną indoktrynacją. Skoro tu jesteś taka aktywna, nie mogę mieć pewności, że swoimi poglądami nie będziesz próbowała skazić młode umysły.
Ani po szkołach nie jeżdżę, ani z unijnym projektem, tylko z programem dla młodych. Uczestnictwo jest dobrowolne, i to my wysłuchujemy młodzieży a nie ona nas. Tak więc twoje obawy płonne i nie musisz się obawiać.
Wręcz przeciwnie. Moje obawy narastają. Przed tobą trzeba chronić każdy młody umysł. Podaj nazwę programu. Skoro niczego się nie obawiasz, podaj nazwę programu
Gdybyś nie zauważyła, to ponawiam prośbę - nazwa programu który kierowany jest do młodych w którym maczasz palce.
Również jestem ciekawy.Podaj nazwe.
19:28. Kasandro, zanim zaczniesz oceniać innych oceń, swoje spektakle chamstwa, które prezentujesz codziennie na forum od rana do wieczora. Akurat ja jestem twórcą wpisu z godz.12:18(09:03)w wątku o piosenkach i do dziś nie wiem, co było złego w stwierdzeniu, że polecaną piosenkę nazwałem PALEOLITEM (jedna z epok kamienia łupanego). Potem ze strony "szczęśliwej" posypały się na mnie nawet klątwy ha ha, a to Ty użerałaś się chamsko starając się obronić swojej paranoicznej piosenki. Jak już coś piszesz, to bądź obiektywna,ale po dzisiejszym Twoim rynsztokowym popisie porannym, właściwie nic mnie już nie zdziwi w Twoim wydaniu.
Jednakże to Twój post jako pierwszy został skasowany o ile pamiętam. I serio , ja prezentuję chamstwo? Dlaczego więc moje posty nie są wyłączane tylko Wasze?
Bo je zgłaszacie pseudoobroncy demokracji.
No to zgłaszaj moje. Zobaczymy.
Wytykam ci że jestes kłamczuchą,hipokrytką i obłudnicą pseudodemokratko.Demokracja jest wtedy kiedy rzadzą twoi.
Demokracja jest wtedy,kiedy się nie łamie prawa,nie zmienia go pod siebie i nie ogranicza wolności.
#dojnazmiana
#wystarczyniekraść
#pokora
#praca
#umiar
#roztropność
te są lepsze?
#65tyśnagrody
#18mlnAntka
#400mlnodprawdlaBOR
te jeszcze lepsze