Co za nieszczęście!!!USA miało zerwać stosunki dyplomatyczne z Polską a jednocześnie ma zwolnić Polskę z podniesionego cła na stal a Niemcy nie.Jakaś paranoja.
Afera PISU w PCK..ILE UKRADLI.
Afery to są u innych, tutaj tylko drobniutkie pomyłki co do adresata zbiórki
Nie,mam ciebie na myśli czcicielu przyszłych szeregowców.
Kradli byli ile ukradli ??? ile Polski sprzedali ? komu w zad wchodzili za profity dla siebie? jak Polaków oszukali, wykpili ? i dobrze, brawo ,,Rozdziobią nas kruki i wrony" tylko nie pomagajmy im w tym
Każdy członek jakiejkolwiek partii, czy to obecnej, czy byłych, jako punkt docelowy uznaje ochapanie się przy publicznym korycie tak, aby starczyło do trzeciego pokolenia. Zawsze tak było, jest i będzie, że polityka to bagno, a za twardą skórę i poświęcenie siedzenia w ławach parlamentarnych należy się rekompensata. Niektórzy na na swoją przyszłość zarabiają własnymi rękami i ciężką mozolną pracą, a inny wolą mniej się wysilać i na robieniu show zbijać kokosy. Trzeba tylko mieć talent aktorski i poparcie we wsi. NIHIL NOVI.
Nie każdy. Takie standardy tylko u obecnych.
Bądźmy obiektywni. Ci co odchodzili, to żyją teraz w ubóstwie i nie pozostały im majątki często ogromnych wartości. Do władzy zawsze i teraz też idą ludzie liczący na łatwy chleb i profity. Na pokaz przed kamerami walczą, jak lwy, a poza światłami kamer są serdecznymi przyjaciółmi, chyba, że ktoś komuś podpadł prywatnie, a nie z przyczyn ideologicznych, bo te są najmniej ważne. Jeśli o coś walczą, to o zdobycie odpowiedniej pozycji, a razem z tym zdobycie wpływów na większe profity. Trochę już żyję i niejedną partię i rządy widziałam. Tak było, jest i będzie, że obywatele są na ostatnim miejscu w całej tej "zabawie".
Zgoda , funkcjonariusze każdej władzy bardzo dbali o frukty . Ale taką arogancją (skutecznie) może zarządzać jednak "ktoś" - to nie jest komplement . Szkoda , że będziemy to prostować przez pokolenie .
i co im zrobicie? - paniska dorwali się do koryt to i korzystają naszym kosztem, z naszych podatków - ci co nie poszli do wyborów mają w tym największą zasługę
I znowu poniecasz się bzdetami.Ale tak zawsze czynisz jak zostaniesz zarania.
Jak Wy czciciele obecnej władzy zamieszczacie linki na byla wladze to ok, ale jak przeciwnik pokazuje marnowanie kasy przez obecną to jatrzenie i podjudzanie? Brawo Kasandro jak najwięcej takich ciekawostek może wreszcie coś do nich dotrze.
Na jakiej podstawie twierdzisz ze te szkolenia to wyrzucanie kasy w błoto gościu z 14:47
A gdzie napisane jest w poście , ze kasa wyrzucone w błoto? Ja odniosłam się do waszego sposobu dyskusji.
Na marginesie 300 tys na szkolenie? Hmm normalne to nie jest.
Mentalność Kalego.
A jaka jest mentalność kogoś, kto wymyśla sobie nick Kasandra ?Przecież to z mety założona porażka. To ty ponoć wyznajesz metodę przyciągania/zaklinania rzeczywistości i uznajsz techniki pozytywnego myślenia. To jak to się ma do znaczenia twojego nicka pochodzącego od imienia córki Priama ?
No widzisz, mam rację, a wy mi nie wierzycie. Taki jest tego sens. Ale kiedyś uwierzycie, przyjdzie na to czas. Wiem o tym.