W piątek, 15 lutego, o godzinie 18:00 odbędzie się w naszym mieście Kongres Ruchu Palikota. Gośćmi honorowymi będą posłowie Andrzej Rozenek, Łukasz Gibała i Sławomir Kopyciński, którzy przedstawią programu Ruchu Palikota dot. odnawialnych źródeł energii, małych i średnich przedsiębiorstw oraz program wyborczy na wybory do europarlamentu i wybory samorządowe. Spotkanie odbędzie się w Galerii Fotografii MCK przy Alei 3-go Maja .
poszedłbym ale niestety akurat o 18-tej jestem w pracy.
Nie polecam tych Panów!!! A już napewno nie RUCH PALIKOTA .Nikt mądry tam nie przyjdzie
A ja nie pracuję o 18, więc pójdę.
Kogo obchodzi ten błazen? Na pewno nie mnie więc się nie wybieram!
Tak ten kabaret warto obejrzeć na żywo,bo w telewizji ostatnio to tak nudno...
jak był kabaret to akurat na żywo o papieżu było
Hahah, ten Sławomir Kopyciński, który dostał się do Sejmu z list SLD, żeby dzień po już przenieść się do Palikota? No parodia, gość jest bez honoru, zamiast zaryzykować to wybrał bezpieczną drogę i się przeniósł jak już miał mandat. no tchórz
Moze bys ukarał wszystkich tchórzy spadkobiercow, zdrajców z byłego PZPR(dzisiejsze SLD) a nie tylko Sławomira Kopycińskiego?
Pan Wykluczony żyje w innych czasach i zapomniał się troszkę jaki mamy świat teraz. Nie ma już PZPR, zajrzyj do gazety by upewnić się jaka data. A jeśli w dalszym ciągu interesuje Cię przeszłość to przypomnij sobie jak traktowano zdrajców i dopiero oceniaj Kopycińskiego i innych zdrajców.
I dobrze niech coś się dzieje bo już wymiotuję tym PISem i PO, Smoleńsk albo podatki !!
Nie ja zaczałem watek o zdradzie, a co do zdrady:to jak nazwac człowieka ,ktory nalezal swiadomie i wiedział o słuzalczej role parti PZPR do sasiedniego narodu Rosji,dyktaturze proletariatu a dziś jest demokrata, nawet w rotcie umiescił zdrade'"dochowac wiernosci armi radzieckiej"Ci ludzie nie poniesli zadnej kary,zawładneli miano polskiej lewicy,spaddkobiercy PZPR dzis SLD i własnie przez to są zdrajcami -nie ma w naszym kraju lewicy bez bagazu komunizmu. To istnieje zdrada w/g standartów SLD,jak ktos zaczyna pojmowac kim jest SLD to jest zdrada a jesli cały jego zyciorys był be..........................to juz nie?
Nie dzięki ale tacy ludzie RP nie mają w moich oczach szacunku facet z wibratorem były ksiądz i tacy ludzie mają odpowiadać za przyszłość mojego dziecka :/ nie dziękuje dla takich tworów
zbojkotować, jak zobaczą pustą salę to więcej do Ostrowca nie przyjadą
Dokładnie, niech mówią do podłogi ;)
popieam ,zróbmy bojkot i przegońmy tych Panów .Jestem za.
A w moich mają facet z wibratorem broniący kobiety po zgwałceniu przez policjantów i były ksiądz co widział tę obłudę kościoła na własne oczy jest OK.
To pogratulować myślenia gościu 15:09. Ta partia to istny kabaret, na szczęście w sondażach są już poza progiem wyborczym i mam nadzieję, że tak zostanie! Zbieranina błaznów i zboczeńców.