Akurat kolą w płot :) Nie muszę korzystać z twoich rad, żeby się orientować w prawie :)
Chodzi tylko o to, że w prawie polskim państwo bardziej chroni funkcjonariusza niż obywatela.
I dlatego takie "mundrale" mogą sobie kłamać na kogoś siedząc za granicą nie obawiając się, że ktoś może wymusić na niej prawnie przeprosiny na kłamstwa :)
Mundrale tacy jak ty mogą obrażać bezkarnie wszystkich, pewnie jesteś funkcjonariusz
Towarzysz ciemniak jest zwolennikiem "prawa kargulowego" nie KPK
Czy to hospicjum kiedykolwiek powstanie?
Martik, jaka Ty jesteś wredna? Co masz do księdza Anioła? Dzięki niemu powstało hospicjum, to źle? Uważasz, że jak ktoś jest księdzem to powinien tylko w Kościele siedzieć i nic więcej? Jak dla mnie to ks Anioł jest Ok. Przynajmniej coś robi, o coś mu w życiu chodzi, a efekty tego są z pożytkiem dla wszystkich. Powinien podać Cię za pomówienie do sądu. To, że jesteś w Hiszpanii nie czyni Cię bezkarną. Postaram się zgłosić sprawę tam gdzie trzeba..
Powstało, teraz czaka na umowę z NFZ'em. Przejdź się i zobacz. Myślisz, że taką inwestycję to się w tydzień robi?
Ja się przypominam, Pismen, nie odpowiedziałeś mi na pytanie :-)
Z takimi się nie dyskutuje Nie z "etykiem" Składanowskim rozmawia!
Z takimi się nie dyskutuje! Niech z "etykiem" Składanowskim rozmawia!
"Etyk" milczał na sesji
Już pakuje swoje manatki. W najlepszym razie - do jesieni niedaleko
Po doświadczeniach w starostwie będzie dobrym radcą prawnym
"Etykę" ma w małym palcu :)
A czy Wy kiedys widzieliscie "etycznego" polityka ? Istnieja tacy ?
Chyba znane jest Wam powiedzenie : Lepiej miec za matke prostytutke, niz za ojca polityka ;)
I w tej chwili nie bronie starosty i spolki, tylko znam realia.
Mówimy o urzędniku, a nie polityku. Choć jeśli chodzi o Starostwo to żadna różnica.
Bo "kablarz" i "donosiciel" już do NIK nie ma powrotu
Słon ładną promocję kolesiom robi, warci jesteście siebie. Więcej takich konferencji ujawniających twoje powiązania w mieście.Brawo dla twojego układu.