HAla widowiskowo sportowa w Ostrowcu nie nadaje sie na koncerty rockowe!!!!! Po raz pierwszy i ostatni na koncercie bylam w maju, a grał Czesław ze swoim zespołem.zreszta kto był ten wie o co chodzi.
co porównywać Czesława do Dżemu - jak akustyk będzie ok to będzie zajebiście - bylem jak był zakopower i źle nie było a na dżemie będzie jeszcze lepiej - z resztą nikogo nie na mawiam, lecz śmieszą mnie komentarze czy porównania do tesco...Nie chcesz nie idź
zamiast wydawać 50zł na bilet, to lepiej kupić bilet pks do kielc. 7marca grają za darmo w galerii echo
Tylko tam będą grać 60 minut a tu ok 150 minut jest różnica ??? Dla mnie jest po za tym nie przepadam za Kielcami :)
No i wszystko jasne !!! Tam ktoś umiał wynegocjować cene koncertu - no bo przeciez Galeria zapłaci - a w Ostrowcu nikt nie negocjował bo przeciez w MCK pensja się nalezy czy tak czy siak ....
Ej no, sorry, nie porównuj budżetu takiego molocha jak Galeria echo a ostrowieckiego mck-u - zresztą dla galerii to i tak się zwróci, niech każdy kto przyjdzie na koncert kupi coś "przy okazji" i obroty rosną...Myślisz, że galerie to takie eventy charytatywnie robią, żeby zaspokoić "potrzeby artystyczne" ludzi?
po 3 mck - nie jest organizatorem nawet 1% to prywatna firma wynajęła Halę mają swoje nagłośnienie i zorganizowali koncert Dżemu tak np zakopower ah -jeszcze tylko 2 dni :)
Baw się dobrze Olivier:), ja z chęcia bym poszła, ale kryzys finansowy mnie dopadł;/. I to nawet nie kwestia, że bilet drogi, bo jeszcze 2 miesiące temu dalabym te 50zł. Tyle, że dowiedziałam się, że niebawem tracę pracę, więc zaczęłam oszczędzać na czym tylko mogę:(.
Udanego koncertu!
Dziękuje, bardzo - z Dżemem na pewno będzie udany - i tu na suwa się myśl to nie cena biletu jest straszna tylko wynagrodzenia w pracy i brak stabilizacji dziś pracujesz jutro dziadujesz - to jest przykre -powodzenia w szukaniu nowej pracy - "idź zawsze do przodu" Pozdrawiam
bardzo dobry koncert, znam Dżem z dawnych lat i to co teraz zaprezentowali jest bardziej dojrzałe, a z Ryśkiem nie przesadzajcie, nie zawsze mu wychodziło