Czy ktoś z Ostrowca był na koncercie Metaliki wczoraj w Warszawie. Jak Wam się podobało?
kolego z 17:13 byłes? jak wrażenia ja chiałem jechać ale nie miałem z kim a samemu mi się nie chciało.
Ja bylam :) sam koncert rewelacja i nie moglo byc inaczej :) naglosnienie natomiast fatalne.......ale nie pozwolilam sobie, zeby popsulo mi koncert. Podobno bardzo dobrze bylo slychac pod sama scena i na samej gorze trybun. Duzo bardziej wolalam koncerty soniesphere na lotnisku na bemowie. Stadion Narodowy to jednak slabe miejsce na koncert takiej muzki.
Również byłem, popieram Cię w całej rozciągłości :)))
Fajna akcja z piłkami, szczególnie tymi dużymi.
Grunt to odpowiednie towarzystwo.
w rzeczy samej. Alicję i Antrax, ledwo było słychać. Metalika już o niebo lepiej. Na szczęście można było wyjść na zewnątrz i napić się piwa ..... non alcohol. :-(
Było słabe nagłośnienie ze względu iż ostatnio na opener było tak głośno że ludziom na Saskiej okna dudniły i do 4 nie dało rady spać :/ teraz ten koncert miał być sprawdzony pod względem nagłośnienia żeby nie powtórzyć sytuacji.
dla mnie znowu akustyka byla duzo lepsza niz na Bemowie, nie porownujac nawet do Iron-ow w Poznaniu gdzie byla fatalna.
To moze siedziales/stales w takim miejscu, gdzie akurat dobrze bylo slychac. Ja bym chciala, zeby kolejna Metallica byla znow na bemowie...