HEJKA!! CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ ILE KOSZTUJE BILET NA METALLICĘ ,KONCERT BĘDZIE 10.05.2012 W WARSZAWIE.MOŻE KTOŚ Z OSTROWCA SIĘ WYBIERA?????
no właśnie dobrze byłoby zebrać się większą ekipą raźniej:))ja też jadę:))
zgadzam się! ja też nie mam z kim jechać. Ostatnio na koncert In Flames w Wawie musiałam jechać sama;/
ja tez na ich koncert jechalem sam. trzeba sie jakos zgadac ekipa z Ostr i wio
no to mamy trochę czasu żeby dogadać się i zebrać parę ludków:)))jak ktoś będzie wiedział,że są już bilety do kupienia do dajcie znać
Pociąg do wawy jest więc macie środek transportu. W przedziale sobie popijecie i bedzie go go go :)
jako że mieszkam niedaleko Bemowa, to występ będę słyszał doskonale :)) tak jak doskonale słyszałem Iron Maiden, mimo, że był 5 km ode mnie:)
http://www.puby.com/metallica-koncert-w-polsce-2012/
Znając życie to chętnych będzie sporo , ja tradycyjnie preferuje wynajęcie busa na 21 osób koszt takiego wyjazdu to około 50zł. i tak właśnie zrobię , jak chętnych będzie więcej to można nawet jechać na dwa busy. Czasu jest jeszcze trochę można się jakoś zorganizować.
Bilety po 209zł oczywiście te najtańsze w sprzedaży od 03.02.2012r.
Ludzie, wpisujcie się kto jedzie, to zebrałoby się i pojechało razem, samemu smutno :(
:P
Nas jest już jak dobrze liczę 12 osób, tak że jeszcze jakieś 8 metalowych dusz i można zamawiać busa...