Czy ma ktoś ochotę dołączyć ???
MACIEJ BALCAR, wszystkim doskonale znany artysta, po Ryśku Ridlu, najbardziej haryzmatyczy wokalista legendarnego zespołu "Dżem" którego jest wokalistą i współtworzy jego repertuar już od blisko 15 lat. Maciek Balcar ma na swoim koncie również cztery swoje solowe krążki i z utworami pochodzacymi z tych płyt a także standardami polskiej muzyki rokowej usłyszymy go z zespołem na Wichrowym Wzgórzu cena 50.00 zł.
Jak można zdobyć wejściówkę. O której ten koncert? Nic o tym nie słyszałem , a jak najbardziej byłbym zainteresowany.
Sprawdziłem na stronie Maćka Balcara. 19-go gra w Przybysławicach, 20 go w Radomiu. Coś mi się nie chce wierzyć. Poza tym Wichrowe Wzgórze? Od kiedy tam koncerty???
Bo tu chodzi właśnie o Dwór w Przybysławicach.
Koncert jest w Dworze na Wichrowym Wzgórzu w Przybysławicach jutro o 19 - ok. 45min od Ostrowca samochodem. Ile wejściówek Ci jest potrzebne???
Koncert jest w Przybysławicach w Dworze na Wichrowym Wzgórzu jutro o 19 -ok 45 min samochodem od Ostrowca
A w którym miejscu
jest ten Dwór i to Wichrowe Wzgórze w Przybyslawicach bo nie kojarze?
Już po koncercie. Był suuper!!! Macie czego żałować!!! ;-)
Dwór jest w dziurze zabitej dechami, gdzie wiatr zawraca.....:-P Ale dworek jest niezły, ma super klimat i smaczne jedzenie A co najważniejsze fajne koncerty - bywa że co tydzień w piątki....
Polecam. Bardzo klimatyczne i kameralne miejsce i dlatego mi tak zależało.... ;-) Rzadko można w takiej kameralnej atmosferze posiedzieć i pogadać po koncercie z artystami :-)
Ale jak by coś to dziś o 20.00 grają w Radomiu w G2. Bilety można będzie kupic przed koncertem.
Ale to już nie będzie to samoooo....... co w takim miłym klimatycznym dworku w kameralnej atmosferze
Ale i tak polecam bo grają SUUPER!!!!!
20 gra w Radomiu w świetnym klubie .