Mam nadzieje że Ostrowiec, nie zawiedzie i przyjdzie dużo osób zeby pokazać że się jednoczy w takich koncertach, ja specjalnie wracam z W-Wa, żeby wesprzeć Małego !
Cześć forumowicze, kto wybiera się z osób starszych na ten koncert?
Na ak47 iść warto.
Gośćmi specjalnymi koncertu charytatywnego w Ostrowcu będzie dwójka najbardziej utytułowanych zawodników w sportach sylwetkowych (kulturystyka i fitness) w Polsce!!! Oboje w ciągu 12 miesięcy wywalczyli łącznie 29 medali - większość w zawodach międzynarodowych!!! Jacek Stefan Ratusznik i Aleksandra Kępa to oczywiście zawodnicy jednego z najlepszych klubów fitness i kulturystyki w Polsce - "BLACK & WHITE" Ostrowiec Świętokrzyski. My również zagramy dla Krzysia licytując cenny medal Arnolda Schwarzeneggera!!! Już teraz zapraszam do licytacji
Ja będę na 100%, taki koncert za darmo jeszcze.
PREZYDENT MIASTA, RÓWNIEŻ ZAPRASZA NA TEN KONCERT, BĘDZIE DUŻO MUZYKI W RYTMIE, HIP-HOP. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH, KONCERT JEST GRANY DLA KRZYSIA Z WADĄ SERCA. PIENIĄDZE BĘDĄ ZBIERAĆ WOLONTARIUSZE.
Gośćmi specjalnymi koncertu charytatywnego w Ostrowcu będzie dwójka najbardziej utytułowanych zawodników w sportach sylwetkowych (kulturystyka i fitness) w Polsce!!! Oboje w ciągu 12 miesięcy wywalczyli łącznie 29 medali - większość w zawodach międzynarodowych!!! Jacek Stefan Ratusznik i Aleksandra Kępa to oczywiście zawodnicy jednego z najlepszych klubów fitness i kulturystyki w Polsce - "BLACK & WHITE" Ostrowiec Świętokrzyski. My również zagramy dla Krzysia licytując cenny medal Arnolda Schwarzeneggera!!
Zapraszamy wszystkich dzisiaj do Parku miejskiego na koncert charytatywny dla Krzysia "Miej serce i ratuj serce".
Start o 18:00.
Co sądzicie na temat wczorajszego koncertu?