Na pewno przyjdę z dziećmi, wspomogę tego chłopca małego.
W pierwszym poście jest wyraźna informacja, że wstęp jest płatny 10 zł. Na wydarzeniu na fb były jakieś konkursu gdzie darmowe wejściówki były do wygrania, co również mocno sugerowało, że jest płatny. Dopiero 2 dni temu pojawiła się informacja, że będzie darmowy, więc pojawiła się duża nieścisłość. Ja tylko chciałem dopytać. A na następny raz proszę o podawanie prawidłowych i konkretnych informacji od samego początku, bo nie jest to profesjonalne ze strony organizatora.
Mam nadzieje że Ostrowiec, nie zawiedzie i przyjdzie dużo osób zeby pokazać że się jednoczy w takich koncertach, ja specjalnie wracam z W-Wa, żeby wesprzeć Małego !
Gośćmi specjalnymi koncertu charytatywnego w Ostrowcu będzie dwójka najbardziej utytułowanych zawodników w sportach sylwetkowych (kulturystyka i fitness) w Polsce!!! Oboje w ciągu 12 miesięcy wywalczyli łącznie 29 medali - większość w zawodach międzynarodowych!!! Jacek Stefan Ratusznik i Aleksandra Kępa to oczywiście zawodnicy jednego z najlepszych klubów fitness i kulturystyki w Polsce - "BLACK & WHITE" Ostrowiec Świętokrzyski. My również zagramy dla Krzysia licytując cenny medal Arnolda Schwarzeneggera!!! Już teraz zapraszam do licytacji
Gośćmi specjalnymi koncertu charytatywnego w Ostrowcu będzie dwójka najbardziej utytułowanych zawodników w sportach sylwetkowych (kulturystyka i fitness) w Polsce!!! Oboje w ciągu 12 miesięcy wywalczyli łącznie 29 medali - większość w zawodach międzynarodowych!!! Jacek Stefan Ratusznik i Aleksandra Kępa to oczywiście zawodnicy jednego z najlepszych klubów fitness i kulturystyki w Polsce - "BLACK & WHITE" Ostrowiec Świętokrzyski. My również zagramy dla Krzysia licytując cenny medal Arnolda Schwarzeneggera!!! Już teraz zapraszam do licytacji
Co sądzicie na temat wczorajszego koncertu?