Byłem dzisiaj na koncercie Budki Suflera-dla mnie bomba,cały zespół super,a K Cugowski jak za dawnych lat !
Dla mnie też bomba:) nie da się podrobić Ich głosów. Dziś już niestety nie ma takich zespołów:(
Tez byłem, wszystko pięknie, Budka wspaniała tylko jakość nagłośnienia fatalna, straszna padaka. Tak jakbym słuchał z toalety... Jakie miasto takie glosniki
Miasto i głośniki? A co ma miasto do nagłaśniania takiego koncertu? Na 99% nagłośnienie przyjechało z zespołem i jeździ po wszystkich koncertach z własnymi akustykami.
Byłam kiedyś na stadionie KSZO ,niestety teraz nie mogłam iśc.Pamiętam jak śpiewał piosenkę Martwe morze to przechodziły mi normalnie ciarki.Staliśmy jak zamurowani. Szkoda ,że jego synowie niestety tak pięknie nie śpiewają.
Koncert piękny ale przed koncertem podziękowania indywidualne dla każdej szkoły i instytucji w regionie(z czym zeszło ze 20min)... przesada... powiało wiejską imprezą. Aha... bilet 100zł i żeby nie było w cenie szatni? Nie żebym żałował 2zł, ale akurat nie miałem żadnych pieniędzy przy sobie. Na szczęście nie był egzekwowany obowiązek(jak pisało przy wejściach na sektory) pozostawienia kurtek w szatni.
nie lubie tego zespolu
Masz prawo !
Ja kocham ten zespol ...
wokalista po prostu boski ..cudowny glos az ciarki przechodza jak spiewa
wielka szkoda ze postanowili zakonczyc prace
dzieki za wspolne lata.
Ta muzyka przetrwa wieki :-)
Legenda polskiej muzyki i niepowtarzalny głos,inne narody mają Beatelsów ,Frediego M. a my mamy Budkę.. wraz z K.Cugowskim.Skłonny jestem wysnuć teorię że jest to z dotachczasowych ,najlepszy polski solista i zespół muzyczny.
Kolega ekspert od nagłośnienia toaletowego....chyba swoich odgłosów fizjologicznych
Dla mnie, siedzącego w sektorze c, nagłośnienie też nie było najlepsze. Jednakże biorę pod uwagę to, że hala to nie filharmonia, a miejsce siedzenie też ma wpływ na to co słyszymy; po prostu nie mogło być idealnie dla wszystkich. Z uczestnictwa w koncercie jestem zadowolony. Część wstępna z podziękowaniami, jak dla mnie b. śmieszna i całkowicie niepotrzebna. Myślę, że najlepszy głos rockowy w Polsce - K. Cugowski jeszcze od czasu do czasu zaśpiewa kompozycje R. Lipko. Uważam, że każdy z nich z osobna nie byłby tu gdzie jest bez tego drugiego. Idealny duet.