Piękny występ Boys! Pelen ironi i śmieszków z Jarka ;). Champion- jak sie ludzie nie chca bawic to tak nie ciśnijcie bo to tylko odpycha. Pozdrowienia z "sanatorium".
Mnie też się bardzo podobał.Marcin Miller fajny gość nie gwiazdor.Jednak nie odczulam żadnej ironii i smieszkow z prezydenta Jarka jak to nazwalas.
ania...jak zwykle nie wiadomo o czym...ale pewnie dlatego ze z sanatorium - kiedys pomoga...........chyba...
Przeraża mnie to że Ostrowiec to miasto disco polowców. Nie wiem jak.można było iść na ten stadion wczoraj i słychać tego dziadostwa i jeszcze na fejsie się chwalić.. To jest wioska totalna i bezguście, dla ludzi co nie muszą za bardzo myśleć.
A czego słuchasz tylko mieszczuchu że wsi Ostrowiec???
jak po koncercie,fajnie było?
Relacja i ciekawe refleksje z imprezy:
http://kurierostrowiecki.pl/2016/08/28/relacja-z-zakonczenia-wakacji-2016-interesujace-refleksje/
Masz z tym jakiś problem? Żyj i pozwól żyć innym.
niech jadą dziś do Ćmielowa tam będzie bal pis-maków i będą (wały) bo tylko to umią robić
To nie tylko Ostrowiec się bawi przy disco polo. W dużych miastach też ludzie się przy tym bawią i tym się jarają. Tylko że w dużych miastach jest masa alternatywnych koncertów jednego dnia i jak komuś nie pasuje Boys to może iść gdzie indziej posłuchać innego klimatu, a tutaj nie - więc albo idziesz na disco polo albo siedzisz w domu, więc ludzie z dwojga złego wolą iść nawet jeśli nie lubią niż siedzieć w domu. No cóż, to tylko mały grajdoł zwany Ostrowcem ze swoimi ograniczeniami i brakami. Metropolią to to miasto nie jest i nie będzie.