Nikt nikomu nic nie narzuca. Nie chcesz nie słuchaj, nie idź i nie płacz. Idź np ma operę.
Znowu to disco polo,nie ma innego rodzaju muzyki?
Ogry .podałem np.Marylke ale osobiście wolałbym Luxtorpedę.lub Proletariat. I tyle moich gdybań bo zaraz popiszą źe syf itp itd.Ale łapię to ,,na klatę prawidłowo wdepniętą"
Ogry napisałem np Marylka, osobiście wolę Luxtorpedę lub Proletariat i na moim gdybaniu zakończę....
do 22.33 jak ci sie podobal recital Malwiny???
To trzeba było na dymarki jechać tam co roku Marylka brzdekoli nie musisz słucha disco polo
Jest ten koncert w sobote z wolnym wstępem?
Maryla to powinna już ze sceny zejść bo czas
Boże ludzie czy w każdym wątku musi sączyć się taki jad? Po co takie zbędne komentarze ? Wątek dotyczy koncertu boysow więc po co komentować jeśli nie lubi się takiej muzyki. Jest mi Was po prostu żal... wieczne narzekanie itd przynajmniej coś się dzieje i ludzie lubiący taką muzyke mogą mieć jakąś rozrywkę. A jak innym się nie podoba to temat zamkniety
no i nasz Ostrowiecki zespół DISCO POLO ,,CHAMPION,, TEŻ ZAGRA pozdrawiam ZESPÓŁ BOYS , CHAMPION I WSZYSTKICH NIE ZADOWOLONYCH.:-))
Zakonczenie Wakacji 27sierpnia MSS KSZO !!! o 15ej Master Team zaczynaja Chlopakiem z Ostrowca !!! 0 16ej BOYS i hity 25 lecia, po nich Champion i Kiss - reszta jutro!!!
Super impreza! , ma być fajna pogoda więc warto się wybrać!
Kolejność występów:
15.00 - MASTER TEAM
16.00 - BOYS
17.00 - CHAMPION
18.20 - PLAYERS
19.30 - PLAYBOYS
20.40 - NEWX
plus niespodzianki !!!