Czy wiecie gdzie dokładnie odbędzie się koncert boys 27 sierpnia?
Jak zwykle chyba na stadionie.Nie mogię się doczekać Emocje, bedzie super
Tak ostrowiec 27 sierpnia na zakonczenie wakacji
I czego tu słuchać wyjdzie gość i zaspiewa lub nie do lecącego w tle podkładu,naprawde posłuchałbym dobrego zespołu ,dobrych muzyków grających na instrumentach i pokazujacy kunsz muzyczny a nie czegos takiego...
Jak Ci nie pasuje to po prostu nie idź. Tyle w temacie. Nikt nie będzie płakał jak się nie pojawisz.
Wejście za free
Zapraszam na dożynki do Stopnicy w ten weekend. Wystąpią m.inn drossel, extazy, long& junior i inni. Impreza 2 dniowa wstęp wolny
2 wrzesnia odbędzie się 3. Gala Disco Polo w amfiteatrze Kadzielnia. Wiele znanych zespołów, a gościem specjalnym będzie Boney M. i Luna.
Bajabongo kiedy grają i czy w Księstwie Disco polo miescie Ostrowcu wystąpią?
Ludzie co wam znowu przeszkadza. Nie chcesz nie idz. Nie słuchaj nie komentuj bo Cię to nie interesuje. Disco polo to muzyka rozrywkowa , marudzerzy niech siedzą w domu. Źle ci w mieście to wyjedź.
STOP NARZEKACZOM
Do Ogry .A to dlaczego akurat mam takiego syfu słuchać bo co prezydent miasta lubi takie klimaty ,a ja wolę np.Marylkę R.
Do bodzio. To słuchaj swojego syfu, a reszta będzie słuchać swojego.
Każdy lubi inny rodzaj muzyki. Nie trzeba od razu nazywać syfem czegoś czego się nie słucha.
Tak super to policzcie ile razy był w tym miescie tylko ten syf a mojego syfu ani razu.Jeźeli mówimy o tolerancji.
Bodzio daj już spokój, wolisz Marylkę R. było jechać na Dymarki w poniedziałek, bo podobno była.