Każde wydarzenie trzeba nagłaśniać w tym smutnym jak pi..da mieście. Kolega @takisam rozpoczął dyskusję w temacie więc paradoksalnie potwierdził tym, że ogłoszenie jest w dobrym miejscu, bo przecież forum służy dyskusjom :P
Ale pieprzysz głupoty, to, że organizuje koncerty i dzięki temu młodzież zamiast wydać dychę na 2 winiacze idzie bawić się na dobrym koncercie TEŻ MUSI BYĆ ZŁEEE no tak, jesteśmy polakami, zawsze coś nam musi przeszkadzać. Jeśli 10 zł to dla Ciebie takie bogactwo to idź do tego baru, wypij 2 piwa, idź do domu i żyj swoim nudnym życiem. A zamieszczenie ogłoszenia tutaj nie jest niczym dziwnym, bo tylko przekazuje informacje ludziom, którzy niekoniecznie posiadają facebooka.
Ktoś tu chyba nie dostał wczoraj kwiatka...
Ja to trochę Was wszystkich nie rozumiem. Siedzicie sobie na tym forum, obgadujecie ludzi z imion, nazwisk, kelnerki z labiryntu, sąsiadki, które mają romans... TO SĄ TEMATY!, prawda?
Mam gdzieś ten koncert, od dawna nie mieszkam w tym mieście (i coraz rzadziej tęsknie) ale przykro mi, że jak ktokolwiek ma jeszcze jakieś nadzieję na ożywienie kulturalne Ostrowca, to jest gaszony w taki żałosny sposób.
Wam nie pasuje wszystko. Informacje o koncertach, obsługa lokali, Sphinx zbyt drogi i Was to obraża...
To miasto kulturalnie UMARŁO jakiś czas temu i próbuje sie podnieść. Możecie sobie nie chodzić na koncerty, możecie sobie uwazać, że kapele są gówno warte, ale na Boga, nie bojkotujcie cudzych inicjatyw. A jesli już uwazacie je za takie bezcelowe to zbierzcie sie w jakimś wątku i wymyslcie cos super ekstra na co nie bedzie Wam szkoda 10 zł. Narzekac kazdy potrafi
Haters gonna hate - tyle na ten temat, jak ktoś nie ma o czym pisać to szuka na co by tu ponarzekać...
Dlaczego rozsądny człowiek ma olać ten temat i przeczytać inny? Kto jest zainteresowany imprezą w takim klimacie to się tam zjawi, a kto nie to nie. A twoja reklama czy kiepska czy niekiepska nikogo wlasciwie nie obchodzi.
Ja to trochę Was wszystkich nie rozumiem. Siedzicie sobie na tym forum, obgadujecie ludzi z imion, nazwisk, kelnerki z labiryntu, sąsiadki, które mają romans... TO SĄ TEMATY!, prawda?
Mam gdzieś ten koncert, od dawna nie mieszkam w tym mieście (i coraz rzadziej tęsknie) ale przykro mi, że jak ktokolwiek ma jeszcze jakieś nadzieję na ożywienie kulturalne Ostrowca, to jest gaszony w taki żałosny sposób.
Wam nie pasuje wszystko. Informacje o koncertach, obsługa lokali, Sphinx zbyt drogi i Was to obraża...
To miasto kulturalnie UMARŁO jakiś czas temu i próbuje sie podnieść. Możecie sobie nie chodzić na koncerty, możecie sobie uwazać, że kapele są gówno warte, ale na Boga, nie bojkotujcie cudzych inicjatyw. A jesli już uwazacie je za takie bezcelowe to zbierzcie sie w jakimś wątku i wymyslcie cos super ekstra na co nie bedzie Wam szkoda 10 zł. Narzekac kazdy potrafi