Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Koncert 9.03.2013: Final Sacrifice + Sight To Behold + Eden Farewell

Ilość postów: 14 | Odsłon: 1625 | Najnowszy post
  • Koncert 9.03.2013: Final Sacrifice + Sight To Behold + Eden Farewell

Ghost Town Gigs prezentuje:

FINAL SACRIFICE

Kapela z Poznania grająca od 2007 roku muzykę z pogranicza metalcore i deathcore. Zdecydowana czołówka takiego grania w Polsce.

SIGHT TO BEHOLD

Post-hardcore z Mikołowa. Powstali w 2008 roku i grają fenomenalny post-hardcore, którego nie można przegapić.

EDEN FAREWELL

Mocno melodyjny metalcore z Nowego Targu. Chłopaki przyjadą zapowiedzieć swoje najnowsze wydawnictwo, które pojawi się w maju. Grają od 2007 roku.

Melodyny metalcore z Nowego Targu.

Wjazd: 10 zł

Miejsce: POLNY KONIK

Data: 9.03.2013

GhostTown
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Koncert 9.03.2013: Final Sacrifice + Sight To Behold + Eden Farewell

GhostTown
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Koncert 9.03.2013: Final Sacrifice + Sight To Behold + Eden Farewell

DZIŚ !

GhostTown
      Zgłoś
      Odpowiedz

myślę, że informację o koncertach możecie umieszczać na plakatach i na Facebook'u gdyż forum wg. Wikipedi uwaga cytuję "Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej." Nie jest więc to stosowne miejsce do zamieszczania informacji o koncercie. Administratorowi tez się dziwię, że to zatwierdził.

Gość_takisam
        Zgłoś
        Odpowiedz

Strzał w kolano: "służy do wymiany informacji". Informuję o koncercie, więc nie wiem o co masz pretensje :) Spoko już się przyzwyczaiłem że w tym mieście jak ktoś coś próbuje zrobić dla mieszkańców spotyka się tylko i wyłącznie z podcinaniem skrzydeł i nawet zabraniają pisać o tym na forum :D Tak czy inaczej dziękuję za podbicie tematu i zapraszam na koncert.

P.S. Wiele for internetowych posiada dział "Zapowiedzi imprez" tutaj jest jeden ogólny dział, więc wrzucam do jednego wora wszystko, mistrzu internetu :)

GhostTown
          Zgłoś
          Odpowiedz

Widzę że uważasz się za kogoś wyżej rangą, hmm to że jest się organizatorem koncertu nie znaczy że można wszystko. Zapraszasz mnie na koncert? Powiem szczerze za 10 zł można o wiele milej spędzić czas idąc do baru i samemu pośpiewać sobie piosenki :) Nie zaprzeczam, że nie chcesz zrobić nic dla miasta bo jak dla mnie robisz więcej niż nie jeden w tym mieście, chodzi mi tylko o niestosowne miejsce bo jak zauważyłeś o tym nie będzie rozmowy na forum, to jest tylko ogłoszenie...

Gość_takisam
            Zgłoś
            Odpowiedz

Póki co to nie dość że już widzę wymianę informacji to i jeszcze do tego wymianę poglądów na ten temat :) Sam zmieniasz ten wątek w regulaminowy i jeszcze do mnie masz pretensje że ogłaszam cokolwiek :)

Ale przecież ja nie mam zamiaru decydować o tym w jaki spsób wydasz swoje 10 zł, czy w barze czy kupując VIPy w Biedronce, ja po prostu kulturalnie zaprosiłem na koncert, który mam przyjemność organizować między innymi dla Ciebie. Ty tylko decydujesz o tym czy chcesz przyjść czy nie i odpowiedzieć na moje zaproszenie :) A co do ceny 10 zł, jest to składka na paliwo dla kapel, które i tak nie zarabiają pieniędzy na tym koncercie (ani ja nie zarabiam), więc to na pewno nie jest ogłoszenie w celach zarobkowych :)

GhostTown
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Poza tym faktycznie, przepraszam, bardziej stosowne są tematy typu "Kto chętny na seks w samochodzie?"

GhostTown
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Ale pieprzysz głupoty, to, że organizuje koncerty i dzięki temu młodzież zamiast wydać dychę na 2 winiacze idzie bawić się na dobrym koncercie TEŻ MUSI BYĆ ZŁEEE no tak, jesteśmy polakami, zawsze coś nam musi przeszkadzać. Jeśli 10 zł to dla Ciebie takie bogactwo to idź do tego baru, wypij 2 piwa, idź do domu i żyj swoim nudnym życiem. A zamieszczenie ogłoszenia tutaj nie jest niczym dziwnym, bo tylko przekazuje informacje ludziom, którzy niekoniecznie posiadają facebooka.

Gość_markotny
              Zgłoś
              Odpowiedz

dorzucam jeszcze link do plakatu jakby ktoś chciał zobaczyć :)

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/559788_534461793265403_1224600875_n.jpg

GhostTown
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

do wieczora :)

GhostTown
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dodam jeszcze, że twierdząc iż masz dzięki moim postom dobrą reklamę to się grubo mylisz bo rozsądny człowiek (nie pozer, szpaner itp który nie umie się do tego przyznać) to oleje taki temat i przeczyta inny na tym forum ale mnie coś tknęło. Nie powiem zabawne jest to że wszyscy się cieszą że nabijam posty i robię reklamę szkoda że kiepską haha :D

Gość_takisam
        Zgłoś
        Odpowiedz

No sobie robisz kiepską to jest fakt, mi tylko podbijasz temat :)

GhostTown
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Dlaczego rozsądny człowiek ma olać ten temat i przeczytać inny? Kto jest zainteresowany imprezą w takim klimacie to się tam zjawi, a kto nie to nie. A twoja reklama czy kiepska czy niekiepska nikogo wlasciwie nie obchodzi.

Gość_tad
          Zgłoś
          Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę