gdzie jest fajne miejsce na zorganizowanie komunii
co sądzicie o lokalu POD PAROWOZEM na ul kolejowej
Pod Parowozem nie polecałabym, co prawda byłam tam na przyjęciu weselnym a nie na komunii ale wszystko przecież to samo. Sami młodzi też nie byli zadowoleni bo co innego ustalali a co innego było(jakieś tam mięsa, wędliny i sałatki,no i alkohol ciepły-miał być zimny)
Ja swoją akurat robiłam w mieszkaniu, mało nas było to daliśmy radę ale byłam na komunii w Ziemiańskiej i w Łysicy i tam było ok.
również sie zgadzam co do łysicy bez problemu z panem piotrem ustalisz każdy szczegół
Znajoma robiła komunię w Łysicy i byli bardzo zadowoleni. Z tego co wiem to ceny też mają atrakcyjne.
lysica jedzenie straszne nie polecam corka jak miala stodniowke plywaly wlosy.nie polecam..........
my robilismy w Miłkowie - komunia w ostrowcu - w zajeździe kryjówka. stylowo, smacznie, tyle, że nam wyżarli placki. to co zawiozłam dzień wcześniej nie pokrywało się z tym na stołach i co dawałam gościom. ale całokształt ok.
w łysicy jedzenia tyle, że goście będą zamawiać dania na dowóz, bo jak nie to wielka głodówka. w łysicy na wygląd to ładnie, reszta pożal sie boże
jejku ,co wy wesele robicie czy komunie ,kiedyś tylu lokali nie było i komunie prawie kazdy miał a teraz w d.... sie ludziom poprzewracało a normalnie to "jaka bieda w ostrowcu " tylko narzekacie .Orkiestre zamówcie jeszcze ,wóde rozlejcie a co niech ludziska maja radoche ....tylko co pózniej ?
nie ma już Ziemiańskiej tylko nowy lokal i nowa właścicielka Chce się pokazać i ma znośne ceny- to może tam
ale macie problem ! komunia to przeżytek ! pojedź lepiej z dzieckiem na wycieczkę :-)))
jak do 25 osób polecam Fiklę na sienieńskiej