Nawrocki, po przedwczorajszym blamażu z SAMORZĄDOWĄ "SOLIDARNOŚCIĄ" na Krajowym Zjeździe"Solidarności" powinien zrezygnować z kandydowania, jako dr historii i szef IPN!
Ty tuskniety dupku widać tchórzostwo Trzaskowskiego i spadek jego notowań i tobie rzuciły się na łeb.
Komisje już podzielone, kto miał dostać to dostał a reszta niech zamknie gęby.
14:52 nie do końca jesteś świadomy rzeczywistości skoro wypisujesz takie głupoty.
10:44. Stare, SBeckie metody wyznawców pisu odziedziczone po skrywanowych potomkach - zrobić z oponenta wariata, w dzisiejszych czasach dostępności do wszelkiej wiedzy już się nie sprawdzają:-)
Orędownik okrąkłego stołu geszeftu z komuchami, implementator ugody z SBeckimi szujami.
Policzmy głosy!
* 11:08. Odziedziczone po skrywanych przodkach, nie potomkach, którymi oni są. Sorry.
10:44, Należy tej osobie z 14:52 wybaczyć. To typowe u totalniaków zacietrzewienie i warcholstwo wynika z obłędnego jadu fanatyzmu ‘ośmiu gwiazdek’. Nie ma na to lekarstwa.
Na szczęście twoje opinie, wobec dowodów i faktów nikogo nie interesują i nie fatyguj się z prymitywnymi inwektywami.
11:12. Przyjdzie i na ciebie kolej. Czekaj cierpliwie:-)
11:08 jeżeli ktoś nie jest świadomy rzeczywistości to dlaczego mielibyśmy mu tego nie wypominać?
13:02. I kto to mówi? ha ha ha. Akurat ty jesteś ostatnią osobą, która może to robić z uwagi na pisowskie ograniczenie umysłowe:) :)
13:02. Nie przeceniaj swoich możliwości i uprawnień, istoto z pisowskim ograniczeniem umysłowym:-)
11:08; jakie to UB/ZS-eckie, nazwać patriotę zaplutym karłem, a zdrajcę szlachetnym obywatelem PL. Masz to we krwi. Kto miał mamusie albo tatusia w tej strukturze lub był TW to wyssał z mlekiem:)
14:02, patrz na post z 11:08, tam jest dla ciebie odpowiedź, którą sam wyprodukowaleśXDXD Oczywiście, musisz się tylko przefarbować na innego wyznawcę, bo wśród wyznawców pisu, P*****tki Obywatelskie, są niemile widzianeXD
17:25. No i nie mówiłem - pisowska miernota. Dobra, czuj się zaszczycony/na, że aż tyle czasu ci poświęciłem, a teraz oddal się, bo za chwilę napiszę spier. .
A ja się nie będę ograniczał komunistyczny gałganie i zacytuję jedną z twoich idolek WYPIERDALAJ
Ha ha ha nowa jednostka chorobowa - PISIA FURIOZA!