Komisje już podzielone, kto miał dostać to dostał a reszta niech zamknie gęby.
14:52 nie do końca jesteś świadomy rzeczywistości skoro wypisujesz takie głupoty.
10:44. Stare, SBeckie metody wyznawców pisu odziedziczone po skrywanowych potomkach - zrobić z oponenta wariata, w dzisiejszych czasach dostępności do wszelkiej wiedzy już się nie sprawdzają:-)
* 11:08. Odziedziczone po skrywanych przodkach, nie potomkach, którymi oni są. Sorry.
10:44, Należy tej osobie z 14:52 wybaczyć. To typowe u totalniaków zacietrzewienie i warcholstwo wynika z obłędnego jadu fanatyzmu ‘ośmiu gwiazdek’. Nie ma na to lekarstwa.
11:08 jeżeli ktoś nie jest świadomy rzeczywistości to dlaczego mielibyśmy mu tego nie wypominać?
13:02. Nie przeceniaj swoich możliwości i uprawnień, istoto z pisowskim ograniczeniem umysłowym:-)
14:02, patrz na post z 11:08, tam jest dla ciebie odpowiedź, którą sam wyprodukowaleśXDXD Oczywiście, musisz się tylko przefarbować na innego wyznawcę, bo wśród wyznawców pisu, P*****tki Obywatelskie, są niemile widzianeXD
17:25. No i nie mówiłem - pisowska miernota. Dobra, czuj się zaszczycony/na, że aż tyle czasu ci poświęciłem, a teraz oddal się, bo za chwilę napiszę spier. .
A ja się nie będę ograniczał komunistyczny gałganie i zacytuję jedną z twoich idolek WYPIERDALAJ
Proszę o kulturę, kto chciał uczestniczyć w obywatelskim uczynku w sprawie wyborów prezydenckich to się interesował losami kraju i bierze czynny udział w wyborze nowego prezydenta RP a kto spał to teraz szczeka niby wściekły pies, co to biega poprzez pola i łąki i nic nie może wyszczekać bo spał jak dawali żarcie.
Ha ha ha ha ha co za górnolotne metafory! Można pęc ze śmiechu.
Tak pęc, bo akurat taką mam fantazję. Czasem też mówię schuść albo ścięc:-) "Bo życie kabaretem jest i tak je trzeba brać. :-)
Paranoiczny dzieciaku, Ty kiedyś zamykasz forum? Ile masz renty?